News Flash:

Amanta preotului din Iași a fost cerută în căsătorie de Crăciun. De slujba religioasă s-a ocupat chiar bărbatul cu care și-a înșelat soțul

3 August 2022
663 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 08 03T074130 986

Povestea Alexandrei, tânăra din Iași care și-a înșelat soțul cu preotul din sat, este cunoscută aproape de toată lumea. Femeia a fost cerută în căsătorie de Gheorghe Nicai de Crăciun, iar de slujbă religioasă s-a ocupat ocupat chiar amantul ei cu care, ulterior, și-a înșelat partenerul de viață.

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Alexandra, o tânără din Iași, și-a înșelat soțul cu preotul din Scobâlțeni. După ce partenerul ei de viață i-a aplicat o „pedeapsă”, femeia a distribuit pe rețelele de socializare o filmare cu momentul în care Gheorghe Nicai a cerut-o în căsătorie, chiar de Crăciun, dar în 2022, ci în urmă cu patru ani.

Alexandra și soțul ei, cununați de preotul amant

După ce a fost cerută în căsătorie și a acceptat, bineînțeles că a urmat și nunta. Ei bine, Gheorghe Nicai și Alexandra au fost cununați religios de nimeni altul decât de preotul din Scobâlțeni, Bogdan Orzetic, bărbatul cu care ulterior și-a înșelat soțul, potrivit bzi.ro

Nu ar fi trecut mult timp de la nuntă după ce Alexandra a început să se aproapie de peotul din sat. Cei doi ar fi vorbit la început la spovedanie, iar ulterior lucrurile au avansat între ei, însă până când a aflat soțul ei, care a apelat la violență, deranjat de infidelitate.

„Vrei să fii soția mea? Pentru tot restul vieții, cel puțin așa se spune”, a întrebat-o Gheorghe Nicai pe rețelele de socializare.

Cum s-a aflat de povestea de dragoste dintre tânăra căsătorită și preot

Alexandra a ales să calce strâmb în căsnicie, iar totul s-a aflat după ce tânăra i-a povestit cumnatei sale despre întâlnirile pe care le-a avut cu de preotul din sat. Ulterior, cumnata i-a spus totul fratelui său, Gheorghe Nicai, care a bătut-o pe femeie, după ce i-a prins pe cei doi în fapt.

După ce a fost bătută, Alexandra a mers de urgență la Poliție și a depus o plângere pe numele bărbatului. Totodată, tânăra le-a cerut autorităților și un ordin de protecție împotriva partenerului ei de viață/

Cu atât mai mult, soțul Alexandrei ar fii mers la preot și în schimbul sumei de 10.000 de euro ar fi încercat să îi cumpere tăcerea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029632 (s)