vineri, 29 martie, 2024

Amanta preotului din Iași a fost cerută în căsătorie de Crăciun. De slujba religioasă s-a ocupat chiar bărbatul cu care și-a înșelat soțul

Distribuie:

Publicat:

Povestea Alexandrei, tânăra din Iași care și-a înșelat soțul cu preotul din sat, este cunoscută aproape de toată lumea. Femeia a fost cerută în căsătorie de Gheorghe Nicai de Crăciun, iar de slujbă religioasă s-a ocupat ocupat chiar amantul ei cu care, ulterior, și-a înșelat partenerul de viață.

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Alexandra, o tânără din Iași, și-a înșelat soțul cu preotul din Scobâlțeni. După ce partenerul ei de viață i-a aplicat o „pedeapsă”, femeia a distribuit pe rețelele de socializare o filmare cu momentul în care Gheorghe Nicai a cerut-o în căsătorie, chiar de Crăciun, dar în 2022, ci în urmă cu patru ani.

Alexandra și soțul ei, cununați de preotul amant

După ce a fost cerută în căsătorie și a acceptat, bineînțeles că a urmat și nunta. Ei bine, Gheorghe Nicai și Alexandra au fost cununați religios de nimeni altul decât de preotul din Scobâlțeni, Bogdan Orzetic, bărbatul cu care ulterior și-a înșelat soțul, potrivit bzi.ro

Nu ar fi trecut mult timp de la nuntă după ce Alexandra a început să se aproapie de peotul din sat. Cei doi ar fi vorbit la început la spovedanie, iar ulterior lucrurile au avansat între ei, însă până când a aflat soțul ei, care a apelat la violență, deranjat de infidelitate.

„Vrei să fii soția mea? Pentru tot restul vieții, cel puțin așa se spune”, a întrebat-o Gheorghe Nicai pe rețelele de socializare.

Cum s-a aflat de povestea de dragoste dintre tânăra căsătorită și preot

Alexandra a ales să calce strâmb în căsnicie, iar totul s-a aflat după ce tânăra i-a povestit cumnatei sale despre întâlnirile pe care le-a avut cu de preotul din sat. Ulterior, cumnata i-a spus totul fratelui său, Gheorghe Nicai, care a bătut-o pe femeie, după ce i-a prins pe cei doi în fapt.

După ce a fost bătută, Alexandra a mers de urgență la Poliție și a depus o plângere pe numele bărbatului. Totodată, tânăra le-a cerut autorităților și un ordin de protecție împotriva partenerului ei de viață/

Cu atât mai mult, soțul Alexandrei ar fii mers la preot și în schimbul sumei de 10.000 de euro ar fi încercat să îi cumpere tăcerea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img