News Flash:

Amazon: concedieri în rândul personalului diviziei de drone. Care este paradoxul acestei mișcări

23 Ianuarie 2023
292 Vizualizari | 0 Comentarii
media 166227944803937200

În 2013, fondatorul Amazon Jeff Bezos a apărut la emisiunea ”60 Minutes” de la CBS pentru a dezvălui un plan futurist pe care compania sa îl urmărea în secret, pentru a livra pachete cu drone în 30 de minute, relatează CNBC, citat de news.ro

O demonstraţie pre-înregistrată a arătat o ”octocopter” marca Amazon, care transporta un pachet mic de pe o bandă transportoare spre cer, apoi la casa unui client, aterizează fără probleme în curtea din spate, lăsând obiectul şi apoi plecând.

Bezos a prezis că o flotă de drone Amazon ar putea ieşi pe cer în cinci ani şi a spus: ”va fi foarte distractiv”.

Un deceniu mai târziu, Amazon începe în sfârşit să lanseze livrări de drone pe două pieţe mici, printr-un program numit Prime Air. Dar exact când începe în sfârşit să demareze, programul de drone se îndreaptă direct într-o economie dificilă şi eforturile pe scară largă ale CEO-ului Andy Jassy de reducere a costurilor.

CNBC a aflat că, în cadrul planului Amazon de a reduce 18.000 de locuri de muncă, cea mai mare reducere a numărului de angajaţi din istorie, Prime Air pierde un număr semnificativ de angajaţi.

Surse familiare cu problema, care au cerut să nu fie numite pentru confidenţialitate, au spus că au aflat miercuri despre reducerile de personal de la Prime Air, când doi directori seniori din Amazon au trimis e-mail-uri angajaţilor în care i-au anunţat că cei afectaţi de disponibilizări vor fi informaţi în curând.

Continaurea pe stiripesurse.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0831 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031528 (s)