News Flash:

Ambasadorul Republici Cuba la Bucuresti in vizita de curtoazie la VASLUI

19 Mai 2014
1751 Vizualizari | 0 Comentarii
Sambata, incepand cu orele 10.00, Excelenta Sa Nieves Ileana Hernandez Portales, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Cuba la Bucuresti, a avut o intalnire cu oameni de afaceri din judetul Vaslui si cu specialisti din diverse ramuri economice, la initiativa senatorului de Vaslui Gabriela Cretu.

 Sedinta de lucru a avut loc in sala „Alexandru Ioan Cuza “a Prefecturii judetului Vaslui si a avut ca temã principalã oportunitatile de colaborare pe care le oferã Republica Cuba investitorilor, oamenilor de afaceri din judetul nostru. Evenimentul a fost organizat cu concursul Camerei de Comert Bilaterale Romania-Cuba si al Camerei de Comert, Industrie si Agriculturã Vaslui.

 „Ambasadorul din Cuba s-a intalnit cu oamenii de afaceri din judet, reprezentantii au autoritatilor judetene si locale, directori ai serviciilor deconcentrate. Cu aceastã ocazie s-a stabilit un prim contact intre cele douã pãrti, urmand sã aibã loc si ale actiuni care sã conducã la dezvoltarea relatiilor dintre cele douã state “, a spus Andrei Puicã, prefectul judetului Vaslui.

andrei puic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 34 queries | Mysql time :0.068488 (s)