vineri, 29 martie, 2024

Ambiții mari la Husana Husi: ”Ne depunem candidatura pentru primele 4 locuri!”

Distribuie:

Publicat:

Hușana Huși are ambiții mari pentru noul sezon al Ligii 3. Prin vocea portarului Jan Turiță, echipa hușeană speră să se bată la promovare.
Pentru început, hușenii își doresc accederea în play-off, după care va ataca locurile de baraj.

”Este bine. Suntem pe drumul cel bun. Ne-am reacomodat la efort. Am reintrat în programul de pregătire. Echipa s-a întărit în această vară și cred că ne putem depune candidatura pentru primele patru locuri, pentru a accede în play-off, iar apoi vom trage să ajungem la barajul de promovare”, a spus Turiță.

Hușana merge bine în amicale, învingând o fostă campioană, Oțelul, scor 1-0, și pierzând la limită, scor 0-1, cu o fostă reprezentantă a ligii 1, Politehnica Iași.
”În această perioadă contează mai puțin rezultatele din jocuri, însă victoria cu Oțelul ne dă un impuls, ne conferă un moral bun în această perioadă de pregătire și e îmbucurător faptul că echipa joacă ceea ce cere staff-ul tehnic”, a completat portarul Hușanei. 

Sunt premize ca echipa hușeană să fie repartizată în seria a doua, situație convenabilă Hușanei, care ar avea șanse în plus la play-off:
”Aș prefera să mergem în seria a doua, fiindcă în prima serie sunt echipe care s-au întărit considerabil în această vară. Vorbim de Ceahlăul, Fălticeni, Rădăuți, sunt echipe care s-au întărit în această vară. În seria a doua am ocupa mult mai ușor locul 4”.

Jan Turiță abia așteaptă meciurile cu spectatori, considerând că la Huși există cea mai mare emulație dintre toate reprezentantele ligii 3.
”Ar fi un mare atu pentru noi. La Huși, publicul e avid pentru fotbal și ar fi cu adevărat al 12-lea jucător pentru noi. Ne-ar ajuta enorm în obținerea de rezultate bune pe teren propriu”, a conchis portarul Hușanei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img