joi, 28 martie, 2024

Ambitii mari pentru Octavian Cracea

Distribuie:

Publicat:

Octavian Cracea este unul dintre remarcatii acestui an de la Sporting Juniorul Vaslui, club cu care a obtinut un titlu national la juniori D. Tanarul fotbalist se gandeste deja la un nou trofeu, visul acestuia fiind de a obtine titlu la juniori B. Deocamdata, echipa e in obiectiv, fiind pe primul loc in seria zonala.

“Obiectivele echipei noastre sunt dintotdeauna sa ajungem pe primul loc si sa castigam trofee. Si la juniori B ne-am propus sa castigam titlul, pentru ca din vara sa facem pasul fie spre Liga Elitelor, fie la juniori A. E un pic mai dificil la juniori B, in special pe latura fizica. E normal, fiindca pana acum am intalnit echipe, care se bazau pe calitatea tehnica individuala a jucatorilor. Acum, avem parte de adversari cu o forta fizica mult mai impunatoare. Ne pregatim foarte bine la acest capitol. Cred ca le-am facut fata. Am terminat prima parte a competitiei pe primul loc. Sunt echipe destul de bune la juniori B, insa ne bucuram ca am reusit sa le invingem”, a spus Octavian Cracea.

Vasluianul spera sa faca pasul si la echipa nationala, insa pana atunci se pregateste cat mai bine la echipa de club: “Oricine isi doreste sa evolueze la echipa nationala. Las timpul sa spuna daca merit sau nu acest lucru. Pana atunci, ma pregatesc cat mai bine la echipa de club, pentru a-l determina pe selectioner sa ma convoace”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img