joi, 28 martie, 2024

Amenzi în valoare de aproape 3 milioane de lei şi 428 de permise reţinute la nivel naţional, într-o singură zi

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de aproape 3 milioane de lei, au constatat în jur de 800 de infracţiuni şi au reţinut 428 de permise de conducere, în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, care s-a desfăşurat joi.

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis vineri AGERPRES, acţiunea poliţiştilor s-a desfăşurat la nivel naţional şi au fost constatate 788 de infracţiuni, 116 persoane fiind depistate în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 15 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 44 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 8.041 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 3.000.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 18.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Conform sursei citate, au fost reţinute 428 de permise de conducere şi au fost retrase 154 de certificate de înmatriculare. AGERPRES 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img