vineri, 26 aprilie, 2024

Amestecul minune: Scade colesterolul si usureaza disconfortul durerilor articulare – De consumat in special dimineata

Distribuie:

Publicat:

Mierea si scortisoara sunt folosite de secole intregi pentru proprietatile vindecatoare pe care le au. Ambele ingrediente au efecte benefice asupra organismului, insa atunci cand sunt folosite impreuna pot vindeca o serie de afectiuni.

Mierea este o un indulcitor natural, produs de albine din nectarul plantelor, bogata in carbohidrati, fructoza, dar si glucoza. La fel ca si scortisoara, mierea are proprietati antioxidante si antibacteriene. Fiind si un puternic antiinflamator, mierea reduce inflamatia de la nivelul tesuturilor. Cu cat mierea este mai naturala, cu atat efectele sale sunt mai puternice, potrivit doc.ro. Mierea din comert, a carei textura este moale, apoasa, ar trebui evitata pentru ca nu este nici pe departe naturala.

Scortisoara este un condiment care provine din India, China, Sri Lanka, Egipt ori Australia. Aceasta are proprietati antimicrobiene, dar si antioxidante datorita cinameldehinei, substanta activa pe care o regasim din belsug in scortisoara.

Impreuna, mierea si scortisoara au un puternic efect antiinflamator, antioxidant, dar si antimicrobian, eficient in tratarea multor afectiuni.

continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img