vineri, 19 aprilie, 2024

AMINTIRI DIN COPILARIE/ Simona Patruleasa a vandut merele bunicului la coltul strazii, ca sa-si ia …

Distribuie:

Publicat:

Simona Patruleasa, amintiri din copilarie. Prezentatoarea stirilor de la Kanal a rememorat pentru Libertatea, cu prilejul zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului, momente traite pe vremea cand avea varsta fetitei ei, Ingrid, care in toamna anului trecut a intrat in clasa 0. A facut-o cu drag, pentru ca, spune ea, “am avut o copilarie frumoasa”.

Simona a avut noroc sa aiba un frate apropiat de varsta ei, Adi, asa ca a avut un partener de nazbatii “de nadejde”. De altfel, Adi e si protagonistul uneia dintre cele mai amuzante amintiri din copilaria vedetei de la Kanal D.

Simona Patruleasa, amintiri din copilarie: “Parintii nu au fost foarte fericiti si ne-au mustruluit, dar noi eram foarte mandri de isprava noastra”
“Cred ca aveam 6 sau 7 ani cand mie si fratelui meu mai mare cu un an, Adi, ne-a venit ideea de a deveni oameni de afaceri, pentru ca aveam pofta sa mancam un tortulet de ciocolata care costa, imi amintesc si acum, 10,25 de lei, la cofetaria din colt. Cand veneam de la scoala eram singuri, parintii erau la serviciu si nu aveam bani la indemana. Ne-am tot gandit cum sa facem rost de bani, borcane sa vindem nu mai aveam, pentru ca le valorificasem deja si ne-am gandit sa vindem sacul de mere pe care il adusese bunicul nostru. Ne-am dus peste drum, la coltul strazii noastre, unde, de obicei, veneau batrani care vindeau diverse fructe si legume. Am facut si noi gramajoare de cate cinci mere, intocmai cum am vazut la ceilalti, si le-am vandut pe toate. Imi amintesc ca parintii nu au fost foarte fericiti si ne-au mustruluit, dar noi eram foarte mandri de isprava noastra. Am facut ceva bani cu merele alea, pentru ca suma castigata ne-a ajuns de tort, ne-am luat si inghetata si tot ne-au mai ramas niste banuti!, ne-a povestit Simona, care inainte de a ajunge vedeta TV a profesat ca invatatoare si a trait dintr-un salariu modest.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img