joi, 18 aprilie, 2024

Ana Baniciu si-a luat gandul de la Smiley!

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce a pierdut lupta pentru inima lui Smiley, in favoarea Ginei Pistol, castigatoarea de la ”Asia Express” da impresia ca s-a reorientat. Ana Baniciu a fost surprinsa alaturi de noua ei „cucerire”.

Artista a fost prezenta la un renumit festival de ”Street food”, care a avut loc intr-un centru expozitional din Capitala. Ana a iesit sa se relaxeze si sa se delecteze cu bunatatile oferite de comerciantii de la respectivul eveniment.

Imbracata lejer, castigatoarea de la ”Asia Expres” a fost o aparitie de zambet si prospetime la evenimentul cu pricina. Ana Baniciu, care etala o forma de zile mari, parea ca e de-a dreptul fermecata de barbatul care o insotea si alaturi de care a petrecut ceva timp.  Mai mult decat atat, ”Fundulet” s-a comportat ca o veritabila partenera si l-a urmat pe companion la toate standurile de la care tanarul a dorit sa guste diferite preparate.

Ana Baniciu a castigat marele premiu „Asia Express”

Impreuna cu Raluk, Ana Baniciu a castigat premiul „Asia Express”. Cele doua artiste s-au luptat din greu cu Liviu Varciu si Andrei Stefanescu si au reusit, intr-un final, sa plece acasa cu 30.000 de euro.

„Am plecat in Asia inconstienta, dornica sa imi aflu limitele, sa vad cum reactioneaza mintea si corpul meu la ce urma sa fie cea mai frumoasa, dar si cea mai dificila experienta din viata mea! Am aflat ca sunt mult mai puternica decat credeam si ca atunci cand iti doresti din tot sufletul si te bucuri de calatorie, cu bune si rele… universul lucreaza in favoarea ta!”, a declarat Ana Baniciu dupa ce a castigat competitia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img