joi, 28 martie, 2024

Ana Maria Nedelcu, mama acuzata de rapire internationala, afla astazi daca va fi extradata

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Nedelcul, mama acuzata de rapire internationala, afla astazi daca va fi extradata. Autoritatile din Canada au cerut extradarea ei, mama fiind acuzata de rapire internationala de minori si incalcare a ordinului de custodie pentru ca in anul 2014 a decis sa plece din Canada alaturi de unul dintre copii sai minori, desi pentru acesta avea ordin comun de custodie alaturi de tatal lui.

Continua procesul privind extradarea mamei acuzate de rapire internationala dupa ce si-a luat copilul din Canada de frica tatalui agresiv. Astazi, la Curtea de Apel, Anamaria Nedelcu va ajunge din nou fata in fata cu judecatorul care a decis in aprilie sa o aresteze preventiv.

“Nu am nicio emotie ca totul va fi decis in interesul copilului”, a spus femeia, adaugand ca astazi se judeca cauza penala de extradare. “Sper ca judecatorul sa priveasca acest caz cu umanitate”, a mai spus Anamaria Nedelcul.

Mama va aparea in fata aceluiasi judecator care a decis arestarea ei, pe data de 13 aprilie.

Autoritatile din Canada au cerut extradarea ei, mama fiind acuzata de rapire internationala de minori si incalcare a ordinului de custodie pentru ca in anul 2014 a decis sa plece din Canada alaturi de unul dintre copii sai minori, desi pentru acesta avea ordin comun de custodie alaturi de tatal lui.

Anamaria Nedelcu a locuit in Canada pana in 2014 cand a decis sa plece alaturi de unul dintre copii sai minori, desi pentru acesta avea ordin comun de custodie alaturi de tatal lui. Dupa plecare, tatal copilului a facut plangere penala iar acum femeia este urmarita penal pentru rapire si incalcarea unui ordin comun de custodie, fapte pentru care, in Canada, risca pana la 10 ani de inchisoare.

Femeia spune ca a fugit de frica barbatului pe care il acuza ca a batut-o si pe ea, dar si pe baiatul de doar 6 ani si jumatate, pe care il au impreuna. Abuzurile tatalui asupra copilului au facut-o pe femeie sa fuga in 2014 de langa Maximo Sierra Munoz, iubitul de origine dominicana pe care l-a cunoscut in 2007. Desi la inceput parea ca traieste o iubire de poveste, romanca marturiseste ca dupa cateva luni viata ei s-a transformat intr-un cosmar.

In Canada, femeia risca o pedeapsa de pana la 10 ani de inchisoare. In legea romaneasca, insa acuzatia este cea de nerespectare a masurilor privind incredintarea minorului, pedepsita cu pana la trei luni de detentie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img