vineri, 19 aprilie, 2024

Ana Maria Pantaze, de nerecunoscut! Cu ce se ocupa in prezent croitoreasa care a castigat Romanii au talent! Cum arata acum

Distribuie:

Publicat:

Ana Maria Pantaze a castigat sezonul 9 al emisiunii Romanii au talent! Ea a primit Golden Buzz atunci de la Mihai Petre si a impresionat publicul si juriul de la Pro TV cu vocea sa, dar si cu modestia de care a dat dovada!

“Inainte sa apar la Romanii au talent eram o croitoreasa care canta seara la karaoke cu prietenii”, spunea despre ea Ana Maria Pantaze. Ea a reusit sa castige concursul de la Pro TV si a pus mana pe marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

Dupa concurs, Ana Maria Pantaze si-a schimbat complet look-ul: s-a vopsit blonda si e de nerecunoscut!

Dupa ce a castigat Romanii au talent in anul 2019, Ana Maria si-a urmat visul si s-a concentrat pe o cariera muzicala! Potrivit Pro TV, anul trecut, ea a lansat prima piesa si videoclipul Visuri la cornete, iar acum lucreaza la alta compozitie.

Ana Maria Pantaze a povestit ca nu a avut bani sa isi urmeze pasiunea si tot ce a putu sa faca a fost sa mearga la karaoke. „La 18 ani m-am apucat de karaoke. Eu merg în fiecare seară, pentru că e la doi pași de mine. Doar cobor din casă și intru în club. Pot să mă descarc acolo. Karaoke e pentru oricine și acolo te duci ca să te relaxezi”, a spus Ana-Maria Pantaze.

Cu cei 120.000 de euro castigati la Romanii au talent, Ana Maria Pantaze a spus ca vrea sa-si cumpere un apartament, sa scoata o piesa si sa investeasca in studii muzicale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img