vineri, 19 aprilie, 2024

Ana Morodan intră în operație. Vedeta va suferi o intervenție

Distribuie:

Publicat:

Ana Morodan se pregătește să intre în operație. „Contesa Digitală” s-a filmat în clinica în care își va face operația de micșorare și ridicare a sânilor, chiar cu puțin timp înainte de intervenție.

Așa cum și-a anunțat fanii anterior, Ana Morodan se operează la sâni chiar în aceste momente. Vedeta a ales să-și facă o operație de mastopexie cu lipotransfer și plasmă argon, ceea ce presupune ridicarea și micșorarea sânilor. Iată ce le-a spus blondina fanilor ei, înainte de operație!

Ana Morodan intră în operația de micșoarare și ridicare a sânilor

”Contesa Digitală” și-a ținut urmăritorii de pe Instagram la curent cu întregul proces, chiar până înainte să ajungă pe masa de operație. Ana și-a dorit să aibă sânii mai mici și mai fermi, astfel că a apelat la ajutorul bisturiului și a explicat procedura.

„Dragilor, azi este ziua! (…) o să începem toate pregătirile și procedurile ca să intru în operație”, și-a anuțat Ana Morodan urmăritorii, de îndată ce a intrat în clinică.

După ce a pus pe Story imagini și filmări din clinica aleasă pentru intervenție, Ana Morodan a prezentat și medicul care o va opera, ca mai apoi să se declare mulțumită de salonul în care a fost internată.

„Gata, sunt îmbrăcată! Mă duc la măsurători. Sunt într-o cabină foarte drăguță și am inclusiv o pictură de domnul Mălăele”, a mai menționat vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img