vineri, 26 aprilie, 2024

Ana Porgras este noua concurenta din echipa Faimosilor, de la Survivor Romania 2021 – Primele imagini cu ea in competitie

Distribuie:

Publicat:

Ana Porgras este noua concurentă din echipa Faimoșilor! Primele imagini cu frumoasa gimnastă, din cadrul emisiunii Survivor România, au apărut pe post.

Ana Porgras se alătură echipei Faimoșilor, după ce inițial a fost înlocuită în competiție de Elena Marin, din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a întâmpinat fosta gimnastă. Acum este pregatită să înfrunte obstacolele din jungla Dominicană alături de echipa roșie.

Ana Porgras, concurentă în echipa Faimoșilor

Ana Porgras   este una dintre fetele de aur ale gimnasticii românești. Are în palmares zeci de medalii, inclusiv  o medalie de aur  la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra din 2009.

S-a retras din viața sportivă la doar 18 ani înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, după numeroase accidentări.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img