joi, 28 martie, 2024

Anabolizante descoperite la ALBITA – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita a descoperit 200 de comprimate si 125 fiole cu substanta anabolizanta care urmau a fi introduse ilegal in tara, ascunse in bagajul personal al unui sofer de autocar.

La sfarsitul saptamanii trecute, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara,  sofer al unui autocar, cursa regulata pe ruta Chisinau-Cluj, cetateanul roman A.I., in varsta de 46 de ani.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, iar echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, a descoperit ascunsa si nedeclarata, in bagajul personal al lui A.I., cantitatea de 200 de comprimate si 125 de fiole care contin substante incluse in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii substantelor anabolizante in valoare totala de 3.860 de lei si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 33.000 de lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img