News Flash:

ANAF a inceput procedura de confiscare a imobilelor Grivco si Antena

29 August 2014
1727 Vizualizari | 0 Comentarii
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a inceput procedurile de confiscare a terenurilor si cladirilor Grivco si Antena, si raporteaza periodic catre DNA stadiul procesului de trecere in proprietatea statului a imobilelor indicate in decizia Curtii de Apel Bucuresti.

 "Noi, prin cele doua unitati teritoriale de administrare, Administratia Sectorului 1 si Administratia judetului Ilfov, am demarat procedurile de executare si ducerea la indeplinire a dispozitiei deciziei Curtii de Apel. Ducem la indeplinire aceasta sarcina raportand periodic inclusiv DNA, care a instituit mare parte din masurile asiguratorii, privind stadiul ducerii la indeplinere a acestor masuri", a declarat pentru MEDIAFAX presedintele ANAF, Gelu Stefan Diaconu.

El a desemnat la nivelul central al ANAF un director general adjunct care coordoneaza aceast proces, avand si sustinerea de specialitate a Ministerului Finantelor Publice, intrucat la masurile de confiscare si trecere in proprietatea statului procedurile tin de minister.scrie mediafax.ro

"Unitatea care este desemnata sa execute nu face altceva decat sa solicite inscrierea la cartea funciara in baza titlului executoriu, adica decizia instantei de judecata. Inregistrarea bunurilor respective ca fiind proprietatea Ministerului Finantelor Publice. Pocedurile sunt in derulare, nu stiu cu precizie cat dureaza", a adaugat Diaconu.


dna presedintele anaf
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1460 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015515 (s)