joi, 25 aprilie, 2024

Anamaria Ferentz, dezvaluiri despre barbatul cu care se iubeste de mai bine de un an! A vorbit si despre casatorie

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Ferentz a revenit in Romania dupa trei ani pentru a petrece sarbatorile impreuna cu familia. Artista a dezvaluit ca de mai bine de un an traieste o frumoasa poveste de dragoste, vorbbind pentru prima data despre eventualitatea unei nunti. Anamaria Ferentz a venit in Romania dupa trei ani petrecuti in America, pentru a petrece Craciunul si Revelionul cu familie ei. Cantareata a marturisit ca nu renunta la dieta vegetariana nici macar in perioada sarbatorilor.

”Da, sunt lacto-vegetariana. Mai mananc din cand in cand si peste. Nu mi-a placut niciodata carnea, iar mirosul imi provoaca o anumita greata. Mananc salata de vinete, toate mancarurile traditionale, dar fara carne. Am noroc ca mama prepara niste sarmale fara carne foarte bune. De trei ani nu am mai facut Craciunul in Romania. Acum, stau in Chicago. Am tot emigrat”, a declarat Anamaria Ferentz.

Vedeta a vorbit si despre barbatul din viata ei, marturisind ca nu se gandeste la nunta sau copii: ”Da, sunt demult intr-o relatie, dar… stii cum… Nu e important. Da, am un caine, acelasi caine, a crescut mare. Nu, de sarbatori, relatia sta cu cainele. E american si… atat! Nu e artist si nici sportiv. E bussiness man. Suntem impreuna de un an jumate. Eu nu ma gandesc, sunt bine asa cum sunt (n.r la casatorie). Nu, nu vine in tara. Adica nuuu! Nu avem bona pentru caine”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img