marți, 19 martie, 2024

Anamaria, pentru prima oara la TV dupa moartea Ionelei Prodan. Marturisire sfasietoare: „Nu a avut voie sa…”

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan a avut o prima aparitie televizata dupa moartea Ionelei Prodan. Impresara a vorbit despre ce simte dupa ce a ramas orfana de mama.

Sotia lui Laurentiu Reghecampf a trecut prin momente foarte grele. Ionela Prodan a pierdut lupta cu boala crunta si a fost inmormantata luna trecuta.

Anamaria a vorbit acum despre ultimele zile din viata mamei sale.

„Nu realizez daca ma intrebi despre mama, cum nu realizez din 92 ca nu mai e tata. E ciudat. Incerc sa o sun pe mama si imi dau seama ca nu mai e. Am sa pastrez pentru totdeauna numarul ei de telefon. Sunt niste trairi pe care nu ai cum sa le descrii.

Eu stiam tot. Ma bucuram de fiecare secunda. Stiam ca va pleca. Ma uitam si ma intrebam de ce. Imi era ciuda ca toti comentau urat despre ea. Un artist atat de mare precum a fost ea trebuia respectat.

Am avut grija sa fie ferita de gurile rele. Nu a avut voie sa stie ce a fost cu ea. Ea a aflat foarte tarziu adevarul despre starea ei”, a spus Anamaria Prodan.

Ce s-a intamplat cu Ionela Prodan in America

Desi faptul ca indragita cantareata de muzica populara era grav bolnava i-a luat prin surprindere pe multi, se pare ca acesta avea probleme de ordin medical de ceva vreme.

In urma cu cativa ani, cand se afla in Statele Unite ale Americii, la Las Vegas, ea a avut nevoie de interventia medicilor.

„Artista se afla in Las Vegas, intr-o vacanta, impreuna cu fetele ei. Dupa o zi intreaga de plimbari prin oras, din senin, i s-a facut rau si nu a mai putut sa stea in picioare. Respira cu greutate si transpira abundent, astfel ca, speriata, a facut un apel la 911 si a chemat de urgenta ambulanta”, au dezvaluit apropiatii familiei, pentru wowbiz.ro, care mai sustin ca, este foarte posibil ca de atunci, afectiunile la pancreas ale Prodancei sa se acutizeze.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img