miercuri, 24 aprilie, 2024

Anamaria Prodan a luat foc cand a citit asta despre ea: „Va rog, sa nu credeti asa ceva!” Motivul pentru care sexy-impresara e foc si para

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan a slabit spectaculos in ultimul an si arata incredibil de bine. Vedeta se mandreste cu silueta ei si acum poate sa poarte haine sexy. Recent, sotia lui Reghe a devenit „tinta” anumitor site-uri care vor sa-si promoveze produsele de slabit folosindu-se de imaginea ei. Sexy-impresara a rabufnit cand a vazut un articol fals despre ea.

Anamaria Prodan nu vrea ca oamenii sa creada ca ea a folosit produse pentru slabit. Vedeta promoveaza un stil de viata sanatos, mentinut printr-un regim alimentar echilibrat si prin sport. Prodanca a distribuit un articol fals despre ea si a tinut sa-si avertizeze fanii si prietenii de pe Facebook sa nu creada ce scrie in el.

„Va rog sa nu credeti asa ceva! Acesti oameni sunt impostori ! Nu am folosit acest produs si nici nu ma intereseaza! Daca vreti sa slabiti sanatos si sa nu ajungeti in spital va rog sa nu incercati asemenea prostii!”, a scris Anamaria Prodan, pe reteaua de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img