vineri, 19 aprilie, 2024

Anamaria Prodan continuă să surprindă în plin divorț. Imaginea făcută publică, din dormitorul pe care îl împărțea cu Laurențiu Reghecampf

Distribuie:

Publicat:

Gestul neașteptat făcut de Anamaria Prodan în plin divorț de Laurențiu Reghecampf! Celebra impresară le-a dat de gândit multora, după ce a postat câteva imagini, în spațiul public, din dormitorul matrimonial. Se pare că fiica regretatei cântărețe, Ionela Prodan, nu l-a dat uitării pe fostul soț!

Anamaria Prodan continuă să surprindă în spațiul public, acolo unde-i ține la curent cu tot ceea ce face, pe oamenii ce o apreciază și o urmăresc îndeaproape. Celebra impresară se bucură din plin de viață, de noile activități pe care le desfășoară, fiind foarte activă pe internet acolo unde-și împărtășește trăirile. Vedeta nu se ferește să fie naturală, directă și sinceră, așa că le arată internauților tot ce consideră de cuviință.

Anamaria Prodan și-a expus, de multă vreme, viața personală în mediul online și nu a încercat să ascundă adevărul legat de relația ei cu tehnicianul Universității Craiova. Deși a vrut să-și protejeze copiii de divorțul dureros, care are loc între ea și Laurențiu Reghecampf, impresara a rămas onestă și a dat tot din casă!

Anamaria Prodan continuă să surprindă în plin divorț

Anamaria Prodan i-a lăsat pe toți, din nou, fără cuvinte după ce a postat câteva imagini din dormitorul matrimonial. În timp ce-și filma pisica, impresara a surprins și un detaliu foarte important și controversat în același timp, care le-a dat de gândit internauților.

Se pare că Laurențiu Reghecampf nu este ușor de uitat, căci Anamaria Prodan a lăsat la vedere lenjeria albă, elegantă, cu numele lor, întinsă pe patul ce odată îl împărțeau. Gestul făcut de vedetă este unul surprinzător, căci cei doi se află în plin scandal de divorț.

Motivul pentru care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf întârzie divorțul

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț la Judecătoria Buftea, după aproape 15 ani de căsnicie. Reamintim că, cel care a dat vestea despărțirii a fost chiar antrenorul Universității Craiova, anul trecut, când i-a luat prin surprindere pe toți. Deși cei doi își doresc să divorțeze, iată că procesul nu este deloc unul ușor și rapid. Despărțirea lor încă nu s-a întâmplat pe cale legală și în termeni amicali. Separarea lor a ținut prima pagină a ziarelor mult timp.

Înainte de sărbătorile pascale, avocații au anunțat că, împreună cu clienții lor, vor stabili o întâlnire pentru rezolva problema în cauză. Se pare că întâlnirea respectivă nu a mai avut loc și cei doi nu vor divorța la notar. Anamaria Prodan este de părere că Reghecampf se teme de partaj.

„Nu vreau nici să aud ce face, dacă face, sau cu cine face. Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. Atâta poate, atâta face. El este ca elasticul. Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat și… s-a întors la forma lui inițială. Nu e treaba mea sau a copiilor mei ce face și cu ce se ocupă Reghe. Am tot rugat lumea să evite să vorbească despre el, că nu ne interesează. L-am rugat de mii de ori să vină la notar să divorțăm instant. Îi e frică de partaj, căci probabil nu mai are nimic. Aflu din oraș că este împrumutat de la toți. Asta a făcut el din viața lui și probabil că de aici i se va trage declinul', a declarat Anamaria Prodan, conform Click.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img