vineri, 26 aprilie, 2024

Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi în direct. Cum s-a umilit în fața amantelor lui Laurențiu Reghecampf

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan a început să plângă în direct, la o emisiune, asta după ce și-a adus aminte de momentele grele în care a încercat să-și salveze mama. În tot timpul acela, Laurențiu Reghecampf ar fi mers cu mai multe femei. 

Anamaria Prodan a trecut prin momente grele atunci când încerca să-și salveze mama, însă ea susține că Laurențiu Reghecampf nu a fost alături de ea și, pe deasupra, a și umblat cu alte femei. Iată cum s-a umilit sexy impresara în fața amantelor antrenorului!

Anamaria Prodan a izbucnit în plâns în direct

Anamaria Prodan a fost invitată la o emisiune, unde a susţinut cu tărie că Laurenţiu Reghecampf era implicat în alte relaţii în exact aceiași perioada în care ea se lupta din răsputeri pentru viaţa mamei ei, Ionela Prodan. Sexy impresară nu s-a putut abține să nu plângă şi, de asemenea, a povestit cum se umiliea în fața amantelor antrenorului.

„El trimitea copiii de acasă prin America doar să scape de ei, el căra banii şi munca mea pentru copiii mei tuturor femeilor de genul acesta. Minţea cu seninătate. Îşi bătea joc de absolut tot. Iar eu spuneam, tati, ştii, iartă-mă, că sunt cu mama. Trebuie să o salvăm. E postamentul familiei noastre. „Da, da, da, stai acolo! Nu e niciun fel de problemă”. Atâta micime nu are cum să existe. Să nu ai curaj ca bărbat să spui că eu m-am îndrăgostit de oricare. Acum aud că plângea în faţa tuturor femeilor. Doamne, eu vomit!”, a povestit vedeta cu lacrimi în ochi la emisiunea Exclusiv VIP.

Cum s-a umilit vedeta în fața amantelor lui Laurențiu Reghecampf

De asemenea, sexy impresara a povestit că mama ei, Ionela Prodan, era foarte atentă cu Laurențiu Reghecampf, însă acesta nu a prețuit ce făcea pentru el. Ea susține că se ducea cu o altă femeie în timpul în care mama ei era bolnavă. Pentru vedetă acest lucru a fost o umilință.

„Mama mea l-a luat pe el din neant. Cum l-am luat și eu, fără nimic. Mama mea l-a crescut practic ca pe copilul ei. De multe ori mă dădea pe mine deoparte pentru Laurențiu Reghecampf și când a fost în ultima perioadă, pe final de viață, și când eu în ultimul an am călătorit alături de mama mea în Cuba, în Mexic, în Turcia, în Germania, peste tot, ca să o salvez, el își făcea de cap cu o nenorocită”, a adăugat Anamaria Prodan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img