vineri, 29 martie, 2024

Anamaria Prodan, mărturisiri impresionante despre fostul soț. Impresara, tot mai apropiată de Tibi: “Îl iubesc și acum!”

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale de când Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pentru o altă femeie. De atunci, impresara nu mai are liniște și nu îl lasă nici pe antrenorul Craiovei să stea în voie. Se pare, însă, că cel care o mai calmează este fostul soț, Tiberiu Dumitrescu, cu care Prodanca are o relație specială.

Prodanca, tot mai apropiată de fostul soț

Prodanca are o relație tumultuoasă cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, dar nu la fel poate spune și despre Tiberiu Dumitrescu. Impresara are numai cuvinte de laudă de spus la adresa tatălui fetelor ei și mărturisește că fostul baschetbalist este cel mai bun prieten al ei, cu care se sfătuiește în luarea celor mai importante decizii.

Impresara spune că cei noi ani în care au fost împreună le-au dat ocazia să își clădească o relație specială. Se înțelege foarte bine atât cu el, dar și cu soția lui, Irina. Prodanca mărturisește că Tibi o ajută să ia decizii pentru fetele pe care le au împreună, dar și pentru Bebe, având în vedere că nu prea poate comunica cu Reghe.

„Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. (…) Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui.”, spune impresara.

Anamaria i-a cerut înapoi cadoul lui Reghe

Anamaria Prodan vrea să divorţeze cât mai repede şi să încheie orice legătură cu Reghe. Nu vrea să îl mai lege nimic de antrenorul Craiovei, iar acum a recurs la un gest extrem de ciudat: i-a şters lui Reghe până şi numele de pe plăcuţa bolidului de lux de 450 000 de euro pe care i-l făcuse cadou!

Acum, plăcuţa de înmatriculare a bolidului de lux a fost înlocuită cu numărul PRD, după ce în urmă cu câteva zile încă avea numerele cu REG. Prodanca nu vrea să mai lase nicio urmă legată de fostul soț și speră că va divorța de el curând.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img