joi, 25 aprilie, 2024

Anamaria Prodan, victima propriei fiice! A pierdut 20.000 de euro, dintr-un foc

Distribuie:

Publicat:

Este una dintre cele mai de succes femei din Romania, cu o cariera si o familie extraordinara. Anamaria Prodan Reghecampf a povestit  cum, insa, joaca fiicei sale a costat-o extrem de scump, fiica ei reusind sa o lase fara 20.000 de euro.

Cunoscuta drept sexy-impresara fotbalistilor, Anamaria Prodan Reghecampf s-a afirmat prin viata de lux pe care o traieste, bijuteriile si hainele scumpe fiind nelipsite din garderoba. Cu toate acestea, cand vine vorba de accesorii de lux, vedeta fotbalului romtanesc a avut parte si de probleme. Mai exact, Anamaria a povestit cum dintr-un foc a pierdut o suma importanta de bani. Totul s-a intamplat din joaca, in urma cu ceva timp. Mai exact, fiica ei Rebecca i-a aruncat in vasul de toaleta un ceas scump, la care Anamaria tinea extrem de mult.

„Fiica mea mi-a luat cel mai scump ceas, l-a tinut la mana, iar cand s-a plictisit de el l-a aruncat in toaleta. Eu incercam sa inteleg unde l-a pus si mi-a aratat spre baie, loc in care am inceput sa il caut. M-am enervat ca nu il gaseam si am tras apa, si atunci am vazut cum se duce…”, a povestit Anamaria.

Cu toate ca a pierdut o bijuterie care valoreaza o mica avere, sexy-impresara a facut haz de necaz si a depasit destul de repede acel moment. Rebecca, cea care a aruncat in vasul de toaleta o bijuterie, care costa cat o masina a scapat nepedepsita dupa ”surpriza” pe care i-a facut-o mamei sale.

Fiul ei i-a distrus peretii
Dar nici „Bebeto”, asa cum il alinta impresara, nu a fost chiar usa de biserica, fiul sexy-impresarei facand si el nazbatii demne de o carte. Mai exact, Bebeto, un mic ”Boroboata”, a facut ceva traznai, el fiind responsabil cu mazgalitul peretilor din casa.

Anamaria Prodan Reghecampf este un agent FIFA, fost realizator TV si fost fotomodel roman. A activat ca presedinte de club la CS Buftea in liga a doua, presedinte de club la FC Snagov in liga a doua, presedinte executiv la FC Universitatea Cluj si manager general in Liga 1 la FC Gloria Bistrita si Concordia Chiajna. Din anul 2008 s-a casatorit cu Laurentiu Reghecampf cu care are un baiat de 8 ani, Reghe Jr pe care il alinta „Bebeto”.

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img