joi, 28 martie, 2024

Anastasia Lazariuc a spus care este secretul siluetei sale, la varsta de 65 de ani! Alimentul la care nu te-ai fi asteptat

Distribuie:

Publicat:

Anastasia Lazariuc este una dintre cele mai frumoase femei din Romania si una dintre cele mai apreciate soliste ale anilor 80 si 90. Si, cu toate ca vremea nu sta in loc, frumusetea ei, da. In varsta de 65 de ani, cantareata continua sa arate ca la 30. Multe doamne si domnisoare sunt curioase despre felul in care Anastasia Lazariuc s-a pastrat asa de-a lungul anilor, astfel ca aceasta a dezvaluit secretul frumusetii sale fara sa stea pe ganduri.

Anastasia Lazariuc a spus care este secretul siluetei sale, cel care o mentine ca la 30 de ani, cu toate ca are 65

„Am fost invitata des la mese cu trei feluri de mancare, dar de obicei imi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adica un singur fel. De altfel, se spune ca nu este bine sa amesteci si asa e. Daca la o singura masa, intr-o ora, mananci si felul unu si felul doi si desert, bietul stomac mesteca si mesteca sau se depune grasime in stanga, in dreapta.

Sigur ca exista niste reguli pe care trebuie sa le stim si sa fim constienti ca daca mancam mult si amestecat nu e bine deloc”, a povestit Anastasia Lazariuc, acum ceva timp. De asemenea, vedeta a dezvaluit ca alimentul datorita caruia s-a mentinut mereu in forma este mamaliga.

”Mama a fost exemplul meu”

Basarabeanca s-a nascut intr-o familie cu 11 frati si a declarat ca exemplul ei a fost dintotdeauna mama sa. „Mama mea a fost exemplul meu. La noi in familie nu e nimeni gras. Mi-am dat seama cata intelepciune putea sa aiba o femeie simpla de la tara. A fost foarte activa, dinamica. Nu-mi amintesc ca mama sa se fi dat cu creme, se spala pe fata cu sapun de casa si asta era tot. Eu am inceput mai tarziu sa folosesc produse cosmetice, dar nu vopsea de par.

Am inceput sa ma machiez cand m-am lansat in muzica, dar pe atunci erau machiaje foarte ieftine si probabil nu atat de sanatoase, insa era obligatoriu sa ne machiem”, a declarat artista la ”Vorbeste Lumea”, emisiunea difuzata pe Pro TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img