miercuri, 24 aprilie, 2024

Anastasia Soare, cunoscuta drept “regina sprancenelor” la Hollywood, cea mai bogata romanca. I-ar depasi chiar si pe Becali si Tiriac la un loc

Distribuie:

Publicat:

Anastasia Soare, cunoscuta drept "regina sprancenelor” la Hollywood, este fiica unei croitorese din Constanta care a reusit sa creeze un imperiu de la zero. In vara anului trecut a vandut un pachet minoritar din afacerea sa unui fond de investitii, iar tranzactia i-a adus in buzunar un miliard de dolari. 

Potrivit Forbes, averea romancei era anul trecut de doua miliarde de dolari si a fost dublata recent dupa ce a vandut 49% din companie brandului Sephora. 

„Intr-adevar, am incheiat un parteneriat pentru un pachet minoritar cu fondul TPG (Texas Pacific Group), care imi va permite extinderea in Asia si Europa si intarirea pozitiei online”, a marturisit Anastasia Soare pentru Elle Romania. 

In momentul de fata, averea ei s-ar ridica la circa 5 miliarde de dolari si exista zvonuri ca Anastasia ar fi cea mai bogata romanca, depasindu-i chiar pe Becali, Țiriac si Teszari la un loc.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img