joi, 28 martie, 2024

Anca Dragu, apel pe Facebook după ce USR a anunțat lista miniștrilor: ‘România are nevoie urgent de un guvern cu puteri depline’

Distribuie:

Publicat:

România are nevoie urgent de un guvern cu puteri depline, iar USR PLUS este pregătit să vină cu soluţii, afirmă preşedintele Senatului, Anca Dragu.

"Din păcate, refuzul PNL de a reface coaliţia nu face decât să adâncească această criză, iar USR nu poate gira acest blocaj politic. De aceea, Cabinetul Cioloş va merge în Parlament cu un program de guvernare concentrat asupra gestionării crizei sanitare şi crizei preţurilor la energie.Noi, USR, nu facem politică aşa cum se aşteptau mulţi, nu ştim să facem jocuri ascunse şi nici să dăm curs intereselor din culise. Ştim că trebuie să fim responsabili, serioşi şi predictibili", a scris Anca Dragu, duminică seara, pe pagina sa de Facebook.

Ea spune că "Dacian Cioloş este unul dintre puţinii politicieni capabili să prioritizeze responsabilitatea guvernării ţării în faţa carierei personale".

"Nu am avut în minte câştiguri politice atunci când am luat deciziile în partid, am ştiut doar că trebuie să fim corecţi, că aşa s-a născut acest partid, din revoltă şi dorinţa transparenţei, şi nu ne-am abătut de la calea pe care am ales-o. Dacian Cioloş este unul dintre puţinii politicieni capabili să prioritizeze responsabilitatea guvernării ţării în faţa carierei personale. Nu pentru funcţii şi carieră a făcut acest gest, ci pentru principiul corectitudinii. Rămânem dedicaţi reformelor pe care le-am început. Nu avem timp de pierdut", a mai scris preşedintele Senatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img