vineri, 26 aprilie, 2024

Anca Serea a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Ce a pățit soția lui Adi Sînă: “În viața mea nu este mereu soare”

Distribuie:

Publicat:

Anca Serea a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Anca Serea esre considerată o mamă-eroină, dând naștere a șase copii. Prezentatoarea TV formează un cuplu cu Adi Sînă, iar împreună au o familie minunată. Cu toate acestea, vedeta trece prin momente grele, deoarece fiul ei, Moise, s-a îmbolnăvit. Recent, Anca Serea a făcut dezvăluiri în lacrimi pe rețelele de socializare.

Anca Serea a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Anca Serea și Adi Sînă au o familie superbă, iar împreună cresc șase copii. Vedeta tv are doi copii din prima căsnicie, iar cu celebrul artist are patru copii. În vârstă de 41 de ani, Anca recunoaște că are și momente grele, care o obosesc și o întristează foarte tare. Recent, fiul ei, Moise s-a îmbolnăvit, iar prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi pe social media.

Vedeta Tv a stat alături de fiul ei, fiind nevoită să-i administreze un tratament. Micuțul a avut enterocolită, iar toată agitația și stresul au obosit-o pe Anca Serea care a izbucnit în plâns. Soția lui Adi Sînă a făcut dezvăluiri emoționante.

Anca Serea a izbucnit în lacrimi pe Instagram

Anca Serea și Adi Sînă și-au format o familie minunată și au împreună șase copii. Prezentatoara Tv se implică foarte mult în creșterea copiilor ei, iar recent a trecut prin momente grele după ce Moise, fiul ei, s-a îmbolnăvit. Anca este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Moise a avut enterocolită, iar vedeta i-a administrat tratamentul. În lacrimi, Anca a postat un clip video la InstaStory în care explica cât de greu i-a fost în aceste zile.

”Am ajuns acasă, Moise pare că este puțin mai bine! Iar astăzi în mașină după multe zile de griji și scenarii tâmpite am avut o cădere urâțică uitându-mă la el cum doarme în majoritatea timpului. În viața mea nu este mereu soare și nici nu mi-aș dori să fie!

Am zile și zile și deși sunt un om foarte puternic și trecut prin multe atunci când copiii sunt bolnăviori am momente în care simt că sunt fără soluții! E clar că a fii sănătos este cel mai important lucru! ”, a mărturisit Anca Serea pe rețelele de socializare.

Fiul Ancăi Serea s-a îmbolnăvit

Fiul vedetei a făcut enterocolită, motiv pentru care Anca și-a anulat toate activitățile din ultima perioadă. Prezentatoarea Tv l-a supravegheat în permanență pe fiul ei și a fost îngrijorată.

”Din păcate nu am dormit aproape deloc… Moise a făcut o formă de gastroenterită virală destul de urâțică, asta după ce Leah a suferit și ea câteva zile bune. De ieri Moise a luat un virus foarte neplăcut.Astăzi ne-am anulat toate activitățile! Moise nu este în mare formă, a avut o noapte foarte grea. Febră, dureri abdominale, multiple vărsături, scaune foarte moi, lipsa poftei de mâncare în 24 de ore… Cam așa a fost la noi”, a scris Anca Serea pe rețelele de socializare.

Anca Serea, despre al șaptelea copil

Anca Serea e mama a șase copii. Vedeta se împarte între viața profesională și viața de familie alături de Adi Sînă. Cântărețul și-ar dori al șaptelea copil, dar Anca nu crede că o să-i îndeplinească această dorință. Din primul mariaj, Anca are doi copii, pe David și Sarah. Tatăl lor s-a stins din viață, dar Adi le este mereu alături. Vedeta mai are patru copii cu artistul.

„Adi își dorește foarte mult încă un copilaș, pentru mine, în momentul ăsta este suficient, pentru că trăim niște vremuri mai atipice și cu încărcătură energetică deosebită și nu aș spune una pozitivă, ci una negativă., a dezvăluit Anca Serea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img