marți, 23 aprilie, 2024

Anca Serea, mama a 5 copii, a recunoscut cum face dragoste cu sotul ei! „Si dimineata, si seara si…” Putine femei ar putea sa faca asta

Distribuie:

Publicat:

Anca Serea este o mama in adevaratul sens al cuvantului. Frumoasa bruneta reuseste de minune sa se ocupe de cariera ei, cresterea si educatia celor cinci copii ai sai si nici nu isi neglijeaza casnicia.

Anca Serea si Adi Sina formeaza unul din cele mai reusite cupluri din showbiz si, desi au impreuna 5 copii (2 din casnicia anterioara a Ancai Serea) cei doi nu spun niciodata „nu” unui al saselea copil.

Potrivit Cick, Anca Serea a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu sotul ei, Adi Sina, in cadrul unui interviu pentru „A List Magazine”. Detaliile intime nu au fost trecute cu vederea, iar vedeta nu s-a ferit sa vorbasca despre ele.

Intrebata daca ea si sotul ei mai au timp de sex, Anca Serea a raspuns: „Bineinteles ca am timp. Eu zic ca daca vrei cu adevarat ceva, poti. Noi avem vacante si de familie, si de cuplu, si asta nu inseamna ca esti un parinte rau. Cred ca femeile din Romania trebuie sa invete sa se iubeasca si pe ele. Trebuie sa ne iubim la fel ca inainte de casatorie, pentru ca de starea noastra depinde si starea de bine a familiei. Daca noi suntem fericite si multumite, atunci si copiii, si sotul sunt multumiti. E un lucru foarte important pentru un cuplu sa functioneze si inainte, si dupa ce are copii. Si acum Moise doarme cu noi in pat. Ne dorim noi sa-l punem acolo intre noi, sa ne bucuram, sa-i simtim respiratia, sa vedem cum clipeste. De obicei dorm doi cu noi, dar dupa ce intra in starea de somn pround, ii ducem in paturile lor, si bineanteles ca avem timp si pentru noi”.

Intrebata la ce ora a zilei prefera sexul, Anca Serea a recunoscut ca devine mai romantica dupa caderea serii.

”Si dimineata, si seara si, de ce nu, si la pranz. Predomina seara, ca-s mai clasica”, a spus ea.

”E o regula sa ne luam vacante de cuplu. Acum o sa aniversam doi ani de la casatorie si vom pleca la Amsterdam. De cel putin 3-4 ori pe an plecam doar noi doi, iar in rest cu copii”, a adaugat Anca, despre cum reuseste sa mentina pasiunea in relatie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img