joi, 28 martie, 2024

Ancheta in cazul petrecerii de la mare la care au participat zeci de influenceri

Distribuie:

Publicat:

Poliția Română a cerut o anchetă în cazul petrecerii de la mare la care au participat mai mulți influenceri fără să respecte normele de protecție impuse de pandemia de coronavirus.

Prima reacție a autorităților în cazul petrecerii de la mare la care au participat mai mulți influenceri

La petrecerea organizată în cinstea deschiderii unui hotel din stațiunea Olimp au participat Delia, numeroși influenceri, dar și oameni din televiziune. Petrecerea s-a desfășurat în urmă cu trei săptămâni, iar pe 9 iulie, PRO TV a tranmis o notitficare prin care îi anunța pe jurnaliști că nu trebuie să scrie despre angajații posibili infectați cu coronavirus. De atunci, nu s-a mai auzit nimic despre cazurile de îmbolnăviri din trust, dar surse Libertatea spun că ar fi vorba de mai multe îmbolnăviri. Ceea ce și este adevărat pentru că o zi mai târziu, trustul a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că mai mulți angajați au fost infectați cu coronavirus.

La solicitarea jurnaliștilor de la ziarul Libertatea, Poliția Română a transmis că se vor face verificări, de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța, care va solicita imaginile video de la petrecerea ce a avut loc în stațiunea Olimp. Astfel, reprezentanții au declarat că ”polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă se impune”. În plus, oamenii legii au mai declarat că „Polițiștii stațiunii Olimp au efectuat verificări la acel moment, au făcut recomandări ca invitații să fie așezați la mese astfel încât să se păstreze distanțarea, ulterior luându-se măsurile necesare pentru a se conforma”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img