joi, 28 martie, 2024

Ancheta la o gradinita din Vaslui dupa ce o educatoare a lovit o fetita

Distribuie:

Publicat:

Situatie ingrijoratoare la Vaslui, unde o educatoare a lovit o fetita incercand mai apoi sa-i ascunda zgaraietura cu fond de ten.

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Vaslui a demarat o ancheta la Gradinita cu Program Prelungit nr. 9 “Veselia” , unde mama unei fetite a reclamat faptul ca fiica ei a fost lovita de cadrul didactic, asta dupa ce mama a mers sa-si ia fetita acasa si a  observat o zgarietura pe chipul micutei, educatoarea motivand ca aceasta a fost lovita de un coleg.

Parintele a declarat ca fiica sa i-a marturisit faptul ca educatoarea a fost cea care a lovit-o si cand a observat urmele pe chipul micutei aceasta le-a acoperit cu fond de ten.

“Este regretabil ceea ce s-a intamplat. Din primele discutii cu doamna educatoare reiese ca a fost vorba de un accident nefericit, dumneaei a incercat sa desparta fetita care era intr-o altercatie cu un coleg din grupa,nu a lovit-o cu intentie. Se vor face verificari pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs acest incident”, a declarat inspectorul general scolar din cadrul ISJ Vaslui.

Inspectorul scolar pentru invatamantul superior, sustine dupa primele cercetari nevinovatia educatoarei si faptul ca aceasta ar fi folosit o crema si nicidecum un fond de ten pentru a acoperi urmele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img