vineri, 29 martie, 2024

Anda Adam a dezvaluit totul despre interventiile de la nivelul fetei: „Imi pare rau ca nu a fost mai devreme”

Distribuie:

Publicat:

Anda Adam este una dintre cele mai populare și apreciate artiste de la noi din țară. Are co carieră longevivă în industria amuzicală, iar anii parcă nu au trecut peste vedetă, care arată extrem de bine. Nu este niciun secret faptul că Anda Adam petrece ore bune în sala de fitness, iar rezultatele se văd pe trupul ei. Însă, nu este singurul truc la care apelează pentru a se menține în formă, ci le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare totul despre intervențiile pe care și le-a făcut la nivelul chipului.  

Anda Adam, despre modificările de la nivelul feței

Ca multe alte vedeti și Anda Adam a trecut pragul medicului estetician pentru câteva retușur. Chiar artista a mărturisit toate acestea urmăritorilor de pe rețelele sociale. Vedeta a început prin a-și mări sânii și și-a pus silicoane, apoi a continuat cu mărirea buzelor, urmând să apeleze și la intervenții de modificare a formei nasului.

Însă nu a uitat și de puterea zâmbetului, astfel, aceasta a mărturisit că are fațete dentare. Într-o postare recentă pe Instagram, la Insta Story, aceasta le-a mărturisit fanilor ei dacă regertă sau

nu că a apleat la această procedură dentară. 

„Niciodată! Îmi pare că nu am făcut asta mai devreme! O dantură perfectă este greu să o ai natural, iar fațetele îți dau practic acea ”strălucire” când zâmbești, vorbești, cartea noastră de vizită oarecum!”, a declarat Anda Adam pe Instagram.

Probleme în mariajul Andei Adam? 

Anda Adam și soțul

ei, Sorin, s-au căsătorit în 2015, la nici un an de când s-au cunoscut. Deși relația lor pare mai sudată ca niciodată, au apărut zvonuri conform cărora aceștia ar avea intenția de a divorța. 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img