sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Anda Adam divorteaza sau nu? Cantareata in sfarsit spune cum stau lucrurile

Distribuie:

Publicat:

De ceva vreme, presa tabloidă scrie despre divorțul 'iminent' al Andei Adam. Artista s-a afișat fără verighetă și de aici a pornit totul. În plus, pe rețelele de socializare, soțul ei, Sorin, e absent de în ultima vreme.

După mai multe zile în care subiectul a fost dezbătut, Anda Adam a ieșit la rampă cu declarații, arătând cum stau în realitate lucrurile.

„Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (divorţ – n.red). Mereu am fost un om care şi-a asumat lucruri şi nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc.

Atunci când eu o să pun pe reţelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o.

Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viaţa mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculaţii', a declarant artista în vârstă de 40 de ani într-o emisiune TV.

Cu alte cuvinte, Anda Adam nu divorțează, cel puțin nu pentru moment. Dacă într-adevăr sunt probleme în cuplu și cât de mari sunt ele, doar ea și Sorin știu.

'M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorţat. Ca să concluzionez, când voi pune pe reţelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeţi. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, a mai spus Anda Adam.

Anda Adam s-a căsătorit cu Sorin în anul 2015 şi au împreună o fetiţă.

sursa: libertatea.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img