News Flash:

Anda Adam, evacuată din propria casă! Decizia este definitivă

18 Mai 2022
467 Vizualizari | 0 Comentarii
281726741 591084175715805 4007804674984007095 n

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra cântăreață trece prin clipe de groază în acest moment, după ce a primit o veste extrem de dură: judecătorii au decis că trebuie evacuată din locuința pe care o deține în Bragadiru.

Anda Adam, îngropată în datorii

Judecătoria Cornetu a decis astăzi, prin decizie executorie, evacuarea cântăreței Anda Adam din imobilul pe care îl ocupa în orașul Bragadiru. Aceasta a rămas cu datorii, după ce ar fi refuzat să plătească o sumă considerabilă de bani proprietarului în casa căruia locuia.

Avocatul păgubitului susține că Anda intenționa să cumpere acest imobil, dar nu a avut suficienți bani să achite datoria. Fusese înfăptuit un contract în acest sens, dar artista nu l-a respectat. Până în luna Decembrie a anului trecut trebuia să dea restul de bani, dar nu s-a întâmplat asta, motiv pentru care proprietarul a acționat în instanță.

Astfel, pentru că nu a acceptat de voie bună să plece din acea casă, autoritățile au decis să o evacueze.

“Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când prorpietarul a despus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani. Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil.”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0992 (s) | 23 queries | Mysql time :0.042834 (s)