joi, 18 aprilie, 2024

Anda și Leo, un nou conflict. Din ce motiv au ajuns cei doi concurenți din casa Mireasa la ceartă

Distribuie:

Publicat:

Chiar dacă au planuri mari împreună, o nouă ceartă a izbucnit între Anda și Leo, în ediția de astăzi de la Mireasa – Capriciile Iubirii. Din ce motiv s-a ajuns la o discuție în contradictoriu, dar și cum au reacționat concurenții din casă.

Cu toții știm că Leo și Anda au planuri mari de viitor împreună, mai ales pentru că acesta a și cerut-o în căsătorie, dar iată că din nou s-a găsit un motiv de ceartă în casa Mireasa. Din ce motiv s-a ajuns la o discuție în contradictoriu de data aceasta.

Anda și Leo, un nou conflict

Leo și-a ieșit din minți, pentru că Anda nu a fost atentă la tradafirul pe care l-a primit de la el la prima întâlnire. De data aceasta, concurentul de la Mireasa – Capriciile Iubirii a izbucnit și i-a adresat iubitei lui câteva cuvinte jignitoare pe care, ulterior, nu și le-a asumat, spunând că i-a atras atenția cu privire la cum nu ar vrea să fie, de fapt, femeia de lângă el.

„E a nu știu câta oară când nu ești atentă la detalii deloc. Ai trăit cu un om care efectiv te-a ținut la o dezvoltare psihică de 12 ani, 12 ani ai psihic și nici nu-ți dorești să evoluezi. Eu înțeleg că ai trăit lângă un pârlit (…) Eu nu am cum să fiu reprezentantul unei femei de genul ăsta și trandafirul de ce nu l-ai văzut. (…) Am fost extrem de nervos, asta e. Acum să vin să mă scuz ar fi jalnic din partea mea. Așa e în viață, ne mai și certăm”, a mărturisit Leo, în cadrul emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii.

Cum a reacționat Anda

Concurenții din casa Mireasa au rămas șocați când au văzut cum a reacționat Leo. Spre deosebire de restul, Anda susține că știa de la început cum face iubitul ei când se enervează, iar ea l-a acceptat.

„Problema este că eu cu Leo am discutat niște chestii. Eu știam ce își dorește Leo de la omul de lângă el și și Leo de la mine. În secunda în care s-a enervat, pentru că eu nu am fost atentă la trandafirul pe care mi l-a oferit la prima întâlnire și era un detaliu al nostru, da, el s-a enervat și mi-a adus din nou lucrurile pe care mi-a zis că și le dorește de la mine, dar nu m-a făcut pe mine personal (…) Ăsta e tonul lui, ăsta e el la nervi”, a spus Anda.

Chiar dacă reacția lui Leo a fost una șocantă pentru concurenți, Anda trece cu vederea peste tot de dragul iubirii. De asemenea, concurenta susține că ea și iubitul ei țin foarte mult la detalii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img