vineri, 19 aprilie, 2024

Andra a dat nas in nas cu o cersetoare care i-a cerut bani. Cati lei i-a dat. Iti vei schimba radical parerea despre ea

Distribuie:

Publicat:

Andra a profitat de timpul liber pe care il avea si a dat fuga la supermarket pentru a face cumparaturile necesare pentru casa. In tot acest timp, cat s-a uitat in stanga si-n dreapta prin magazin, bona filipineza a avut grija de fetita ei. Dupa ce a luat tot ce trebuia, cantareata a platit la casa, iar soferul a mers glont la masina pentru a pune cumparaturile in portbagaj.

In momentul in care a iesit din supermarket, Andra s-a oprit la bancomat pentru a scoate bani de pe card, iar apoi s-a indreptat spre masina. Insa… artista s-a oprit din drum pentru a-i da niste banuti unei femei care cersea. Andra i-a intins femeii mai multe bancnote de un leu si de cinci lei. Cersetoarea i-a multumit cantaretei in fel si chip pentru cei aproximativ 20 de lei, suma generoasa primita din partea Andrei care a dat dovada de marinimie…

Andra si Catalin Maruta, zece ani de casnicie

La prima lor intalnire, Andra nu-l vedea pe Catalin Maruta ca pe barbatul cu care sa-si petreaca toata viata. Scanteia insa a aparut in 2005, cand s-au revazut la o emisiune. Prezentatorul TV marturisea ca a fost uimit sa descopere cat de matura era Andra in ciuda faptului ca avea doar 19 ani.

”Mi-am dat seama ca are tot ce-mi doresc la o femeie. Imi aduc aminte cum a fost mutatul. Cand eu stateam in garsoniera mea, Andra statea cu parintii in Bucuresti si tot planuiam sa locuim impreuna. Cand m-am intors de la munca, Andra era acasa si foarte hotarata. Cu un geamantan, o veioza si un tablou”, povestea, in urma cu ceva timp, Catalin Maruta.

Dupa cativa ani de relatie, Catalin Maruta (40 de ani) si Andra (32 de ani) si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu pe 23 august 2008, chiar de ziua solistei, la Targu-Jiu. La petrecere au participat aproape 600 de invitati. Artista a devenit oficial sotia lui Catalin Maruta pe 10 august 2008 atunci cand a spus ”DA!” in fata ofiterului starii civile. Anul acesta, la aniversarea celor 10 ani de la cand au semnat certificatul de casatorie, talentata artista a publicat o poza de la cununia civila, iar la descriere a marturisit: “Cel mai fericit «DA» din viata mea! Acum 10 ani… •catalin_maruta ❤️”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img