vineri, 19 aprilie, 2024

Andra a păţit ruşinea vieţii! A băut până a adormit

Distribuie:

Publicat:

Chiar dacă Andra pare, în ochii multor oameni, aproape perfectă, are şi ea miciile ei vicii care îi dau bătăi de cap. Puţini ştiu ca vedetă nu obişnuieşte să pună mâna pe alcool – şi că există şi un bun motiv pentru asta.

În urmă cu ceva vreme, Andra a vorbit despre un episod ceva mai jenant din viaţa ei, atunci când şi-a făcut de râs soţul chiar în fata socrilor ei. Nu a fost cu rea intenţie, ci la „îndemnul” câtorva pahare de vin care i-au „despletit limba” şi au făcut-o să povestească tot felul de lucruri ridicole despre cel ce avea să devină tatăl copiilor ei.

De ce nu bea Andra alcool

Pe canalul ei de Youtube, Andra a povestit că, la începutul mariajului, a dat frâu liber cuvintelor fără filtru. Aşa a ajuns să-l facă de râs pe soţul ei, chiar de faţă cu părinţii lui.

„Eram la Targu-Jiu, la socrii mei şi stăteam la poveşti cu dânşii. Avem o relaţie extraordinară, mă iubesc foarte mult şi m-au primit în familia lor că pe o fiică a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine. Pe când eram la Targu-Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea, şi, ce crezi, m-am ameţit pentru prima dată în viaţa mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari povesti despre Măruţa. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plâns şi cu râs în seara aia. Usor-usor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit”, a povestit Andra.

Nu este singurul motiv. La „Agentul VIP”, Andra mărturisea că alcoolul o face şi foarte somnoroasă, iar acest lucru cam intervine cu viaţa ei de artistă. Drept urmare, nu crede deloc în mitul că artiştii ar trebui să bea puţin, pentru a-şi drege glasul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img