vineri, 29 martie, 2024

Andra și Cătălin Măruță, tot mai aproape de divorț? Artista a fost văzută în brațele altui bărbat: “Ești atât de frumoasă!”

Distribuie:

Publicat:

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi din țară. Clarvăzătoarea Carmen Harra a prezis că cei doi se vor despărți, iar previziunea ei ar fi fost confirmată. Vedeta a fost văzută în compania unui bărbat celebru, care i-a făcut și complimente.

Andra și Măruță, predispuși la divorț

Andra si Măruță sunt unii dintre cei mai cunoscuți oameni de la noi din țară, iubiți de o mulțime de fani. Sunt impreuna de mulți ani si deja au devenit un exemplu în ceea ce privește iubirea. Au o relație solidă, doi copii minunați si nu dau semne că ar exista probleme între ei.

Carmen Harra, prezentă în cadrul unei emisiuni TV, a vorbit despre cuplul Andra-Măruță și ce se va întâmpla cu ei. Aceasta le-ar fi făcut un calcul special și chiar l-ar fi avertizat pe prezentator că relația lor s-ar putea rupe după 13 ani, dar din cauza Andrei.

Carmen Harra a mai precizat și că ei nu surn suflete pereche, iar căsnicia lor a fost programată. De aici, a început să se vorbească despre un presupus divorț între Andra și Măruță, iar zvonurile chiar ar fi fost confirmate.

“Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.

El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce. În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a explicat Carmen Harra.

Cu cine a fost surprinsă Andra

La doar câteva zile după ce Carmen Harra a prevăzut că Andra și Cătălin Măruță ar putea divorța, frumoasa artistă a fost văzută în brațele lui Adrian Sînă. Cei doi sunt foarte buni prieteni și la fel și partenerii lor de viața.

Artistul a ținut să-i transmită un mesaj lui Cătălin Măruță. Astfel, i-a mărturisit că are o sotie frumoasă și i-a promis că este pe mâini bune și va avea grijă de ea la eveniment.

“Andra, ești atât de frumoasă, ești superbă. Cătălin, nu știu de ce ai lăsat-o singură. E un semn ăsta, că și pe mine Ancuța (n.r. Anca Serea) m-a lăsat singur. Cătă, am eu grijă de ea în seara asta, stai liniștit.“, a spus Adi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img