vineri, 19 aprilie, 2024

Andra Maruta a recunoscut cel mai mare secret al ei: „Stiti ce…”

Distribuie:

Publicat:

Andra este o femeie implinita alaturi de sotul ei, Catalin Maruta, si de cei doi copii – David si Eva. Frumoasa bruneta se bucura de o cariera fulminanta in lumea muzicala si sustine foarte multe concerte in toata tara. Ascensiunea ei profesioanala a avut loc si datorita familiei, care a sustinut-o neconditionat si a fost alaturi de ea in fiecare moment.

Andra a sustinut de curand un concert, iar dupa terminarea acestuia le-a dezvaluit fanilor sai… catre ce anume o poarta gandurile. Andra a fost si ramane un artist complet, dar, pentru ca totul sa fie perfect, este nevoie de multa munca.

„Stiti ce imi amintesc de fiecare data dupa un concert? Nu oboseala, orele lungi de repetitii, emotiile, acestea sunt trecatoare, ci bucuria de pe chipul celor care canta cu mine si energia fantastica din sala! Va sunt recunoscatoare pentru cele 2 zile fabuloase de la Chisinau, momente de fericire desavarsita!” a scris Andra pe contul ei de Instagram.

Andra si Catalin Maruta, cel mai bogat cuplu din showbiz-ul mioritic

Daca prezentatorul TV ar castiga suma de 17.000 de euro pe luna, frumoasa lui sotie castiga o suma mult mai mare. Conform sursei citata mai sus talentata artista ar castiga aproape 8.000 – 10.000 de euro pe luna ca jurat la emisiunea „Romanii au talent”. Iar pentru serviciile de jurat oferite la o alta emisiune – „Vocea Romaniei Junior”, o suma similara.

In plus, la acestea se adauga si concertele pe care le are in tara si strainatate, tarifele ajungand, potrivit unor surse muzicale, la 6.000 de euro.. Si… sa nu uitam ca anul trecut Andra a fost platita cu 1.000 de lei pe minut la o cantare, potrivit bugetul.ro. Evident, sotia lui Catalin Maruta mai incaseaza bani si din reclamele pe care le face.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img