miercuri, 24 aprilie, 2024

Andra Volos a ajuns pe patul de spital. Fosta iubita a lui Bogdan Mocanu, mesaj emotionant: ”Nu uita…”

Distribuie:

Publicat:

Andra Volos și-a îngrijorat fanii cu ultima postare de pe contul ei de Instagram. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a scris un mesaj emoționant de pe patul de spital, având o branulă în mână. Nimeni nu se aștepta s-o vadă pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei într-o astfel de ipostază. Susținătorii acesteia se întreabă ce a pățit frumoasa Andra Volos, care a avut nevoie de ajutorul medicilor.

”Nu uita…Dumnezeu va fi mereu în umbra ta”, este mesajul emoționant scris de Andra Volos. ”Așa sensibilă să fiu eu la injecții? Vai de capul meu”, a mai adăugat Andra.

Andra Volos[Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu, prima reacție după ce Andra Volos a ajuns la spital

Andra Volos nu a oferit foarte multe detalii despre starea ei de sănătate, ci doar o fotografie cu un mesaj cu subînțeles. Ba mai mult decât, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mai adăugat și faptul că trebuie să ”stai pozitivă”, cel mai probabil referindu-se la starea ei de sănătate.

În tot acest timp, Bogdan Mocanu se afla la sală, unde a postat o fotografie pe Instagram, cu o melodie cu subînțeles – ”Nu sunt prost, dar nici deștept”. Poza respectivă are și o descriere semnificativă, și anume: ”Vă explic mai târziu”. Pentru moment, nici Andra Volos, nici Bogdan Mocanu, fostul ei iubit, nu au oferit declarații privind starea de sănătate a fostei concurente de la Puterea Dragostei.

 

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img