marți, 19 martie, 2024

Andra Volos, noi detalii despre iubitul ei. Cine este bărbatul care l-a înlocuit pe Bogdan Mocanu

Distribuie:

Publicat:

Andra Volos este în culmea fericirii alături de noul iubit, pe care-l ține departe de ochii curioșilor!

Andra Volos a fost una dintre cele mai iubite concurente ale sezonului doi Puterea Dragostei. În competiție, tânăra a format cu un cuplu cu Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon al emisiunii fenomen de la Kanal D. Cei doi amorezi și-au continuat povestea de iubire în afara competiție, însă după o perioadă destul de lungă, au hotărât să puncă punct.

”Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, dar nu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto. Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă.

Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară”, a spus Bogdan Mocanu despre iubita lui.

Andra Volos, detalii despre iubitul misterios

Andra Volos pare că este mai îndrăgostită ca niciodată. Tânăra este în culmea fericirii, iar acest lucru se poate observa ușor din postările pe care le face pe contul ei de Instagram. Recent, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a recunoscut că are iubit, însă momentan îl ține departe de ochii curioșilor, pentru că acesta nu își dorește să apară în acest moment. 

Andra Volos a mai explicat că, la momentul potrivit, cei doi se vor afișa pe rețelele sociale, în fața tuturor. ”Păi cum o femeie frumoasă ca mine să nu aibă iubit?”,a spus Andra Volos, pe un live făcut pe internet.

Astăzi, Andra a postat mai multe clipuri video, printre care și unul de la volan în care fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a dat un indiciu despre noul ei iubit.

Într-o inimă, Andra Volos a scris inițiala ei și pe cea a iubitului, care o face fericită.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img