miercuri, 24 aprilie, 2024

Andra Volos, prima reactie dupa ce Bogdan Mocanu s-a afisat cu noua iubita: ”Aminteste-ti ca…”

Distribuie:

Publicat:

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a postat un mesaj în miezul nopții! Ce a transmis fosta concurentă de la Puterea Dragostei!

Andra Volos, una dintre cele mai iubite concurente ale sezonului doi Puterea Dragostei, continuă să-și vadă de viața și proiectele ei, după despărțirea de Bogdan Mocanu, cu care a fost împreună pentru o perioadă destul de lungă. Cei doi au început relația în timpul competiției, iar ulterior au continuat în România ceea ce au început în Istanbul.

Deși Bogdan Mocanu s-a afișat cu o altă tânără, semn că are o nouă iubită, cu care a petrecut și noaptea de Revelion, Andra Volos nu a niciun semn că ar avea vreo relație.

În urmă cu puțin timp, internauții au observat o legătură specială între Andra și Mircea Eremia, însă cei doi nu au confirmat niciun zvon, deși s-au fotografiat și filmat în tandrețuri.

Andra Volos, mesaj cu subînțeles în miezul nopții

Andra Volos a postat un mesaj cu subînțeles, noaptea trecută, prin care încurajează tinerele să se simtă frumoase. Fosta concurentă a sezonului doi Puterea Dragostei a publicat mesajul respectiv, după ce fostul ei iubit s-a afișat cu noua cucerire.

”Orice

femeie își dorește să fie frumoasă, însă ceea ce înseamnă frumos pentru una poate fi urât pentru alta. Evident, frumusețea este un termen relativ. A fi frumoasă înseamnă să crezi că ești frumoasă. A fi frumoasă nu înseamnă doar să te îmbraci frumos sau să te fardezi bine. În primul rând, ca sa te simți frumoasă nu trebuie să te compari cu o altă femeie.

Compară-te pe tine cea de azi cu tine cea de ieri și, astfel, o să afli ceea ce trebuie să

faci pentru a-ți descoperi frumusețea. Analizează lucrurile care te-au făcut să te simți frumoasă ieri și continuă să le faci azi. Amintește-ți că pentru a fi o persoană frumoasă trebuie să ai un suflet frumos”,a fost mesajul postat de Andra Volos, pe pagina ei de Instagram.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img