joi, 25 aprilie, 2024

Andreea Antonescu este însărcinată! Colega Andreei Bălan de la America Express a publicat prima imagine cu burtica:

Distribuie:

Publicat:

Andreea Antonescu este însărcinată. Colega Andreei Bălan de la America Express a împărtășit marea veste printr-o postare pe rețelele de socializare. Vedeta se bucură de o perioadă frumoasă, asta pentru că se pregătește să devină mamă pentru a doua oară.

Andreea Antonescu are motiv de bucurie! Vedeta a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare că este însărcinată. Colega Andreei Bălan de la America Express a postat și prima imagine cu burtica de gravidă.

Andreea Antonescu este însărcinată

Recent, Andreea Antonescu s-a întors de la filmările pentru America Express alături de ceilalți concurenți, iar acum și-a anunțat urmăritorii că este însărcinată. Vedeta este în culmea fericirii și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă pentru a doua oară.

Vedeta a ținut să le mulțumească fanilor ei pentru toată susținerea pe care a primit-o de-a lungul timpului. Andreea Antonescu nu a mărturisit în câte luni este însărcinată și nu a oferit mai multe detalii legate de sarcină, dar cu siguranță că îi va ține pe urmăritorii ei la curent cu tot ce se întâmplă.

„A doua minune din viața mea! (…) Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!❤️”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram.

Vedeta mai are o fiică

Andreea Antonescu are o fiică din căsnicia cu fostul ei soț, Traian Spark. Numele fetiței Este Sienna și are vârsta de 11 ani. Colega Andreei Bălan de la America Express a lăsat-o pe micuță în grija fostului ei partener cât timp a fost plecată la filmări.

Vedeta se bucură de momente frumoase, iar bineînțeles că este în culmea fericirii, mai ales pentru că și emoțiile sunt mari. Andreea Antonescu se pregătește să devină mămică pentru a doua oară și cu siguranță că se va descurca de minune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img