vineri, 19 aprilie, 2024

Andreea Antonescu s-a dus in vizita la Andreea Balan! Iata cu cine seamana Clara Maria

Distribuie:

Publicat:

Luni, 4 martie, Andreea Balan a nascut cea de-a doua fetita, la o clinica privata din Capitala. Operatia de cezariana nu a decurs cum trebuie, iar solista a facut un stop cardio-respirator. Andreea Antonescu a mers sa o viziteze pe Andreea Balan, insa nu a fost lasata sa vorbeasca cu ea, datorita faptului ca artista se afla la terapie intensiva. Andreea Antonescu a vizitat-o pe Andreea Balan, la spital!

Ce i-a marturisit sotul solistei, George Burcea

In schimb, Andreea Antonescu a putut sa o vada pe fetita fostei sale colege de scena, Clara Maria.
”Am vazut bebelusa si este foarte frumoasa, este o fetita de nota 10 si are foarte mult par. Este superba. Acum, daca stau sa ma gandesc, cred ca totusi seamana cu George”, a marturisit Andreea Antonescu pentru „Rai Da Buni”.

Andreea Antonescu a dezvaluit si ce i-a spus partenerul de viata al fostei sale colege, in momentul in care s-au vazut pe holurile spitalului.

”Mi-am dorit sa vad daca Andreea este bine. Nu am putut sa vorbesc cu ea pentru ca este in continuare la terapie intensiva, este in continuare sub observatie, mi s-a spus ca si doarme. Nu am avut posibilitatea decat sa vad fetita, care este minunata. M-am intalnit cu George ininte de a parasi incinta spitalului, era usor speriat dar foarte increzator. Mi-a spus ca totul este bine, ca asteapta in continuare, dar era bine, era foarte increzator. A spus ca este mult mai bine starea Andreei decat a fost ieri si ca se bazeaza foarte mult pe cadrele medicale din spital”, a mai spus Andreea Antonescu. Medicul Doru Herghelegiu, cel care a salvat-o pe Andreea Balan atunci cand a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana, a facut declaratii despre starea de sanatate a artistei. Acesta a povestit pas cu pas ce s-a intamplat cu interpreta, care luni a nascut o fetita perfect sanatoasa.

”Familia nu doreste sa divulgam in presa foarte multe lucruri despre conditiile particulare ale acestui caz. Doamna Balan este pacienta mea. Am fost solicitat de catre colegi si am si o mica contributie. Din nefericire, in consimtamantul de nastere e un paragraf unde este specificat acest eveniment nefavorabil, riscul de a muri. Aceasta complicatie este mai frecventa la nasterile pe cale naturala. Este o complicatie extrem de rara. Mortalitatea este foarte mare, peste 90% dintre paciente. Este un accident dramatic, imprevizibil. Astazi in cursul zilei am reusit sa echilibram coagularea sangelui. I-a fost facuta anestezie generala cand s-a instalat socul respirator. Un minut a durat resuscitarea”, a spus medicul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img