vineri, 19 aprilie, 2024

Andreea Bălan a trecut prin clipe groaznice: „Am țipat, am răgnit să deschidă ușile”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Bălan a suferit o nouă dramă, la șapte luni de când a venit mamă pentru cea de-a doua oară. A ajuns de urgență la spital, cu fiica ei cea mică.

Cântăreața Andreea Bălan a povestit că a fost sunată de soțul ei, George, când ea se afla la repetiţiile de la festivalul Nostalgia. El i-a spus fetiţa cea mică, Clara, a leşinat acasă. Fetiţa era doar cu mama ei care s-a speriat foarte tare şi l-a pus pe grădinarul familiei să sune la salvare. Mama artistei credea că fata de șapte luni a înghiţit ceva şi ca atare nu mai poate respira.

Vedeta şi-a lăsat colegii baltă pe scenă şi a fugit spre casă. A făcut șapte minute de la Romexpo până acasă la ea în Pipera. A ajuns înaintea salvării, care a sosit după 30 de minute de la primul apel. Au fost mai multe apeluri, chiar şi Andreea a sunat şi a ţipat la omenii de la dispecerat că nu ajung mai repede.

Când a ajuns acasă, Clara respira normal şi nu părea să mai aibă probleme. Totuşi fetiţa a fost consultată de medicii de pe salvare dar nu s-a impus internarea ei.

Imediat după ce a plecat salvarea, mama Andreei a vrut să o adoramă pe micuţă care părea extrem de obosită iar vedeta s-a dus la magazin să cumpere ceva pentru fetiţe. Nu s-a depărtat prea mult de casă că a fost sunată din nou de mama ei: Clara respiră greu, se îneacă, tuşeşte ca şi cum nu ar mai putea respira. A sunat din nou la salvare, le-a zis că este Andreea Bălan cântăreaţa şi că are nevoie urgent de ajutor.

A venit SMURD-ul după 10 minute iar de data asta copila a fost dusă la spitalul Grigore Alexanedrescu.

Fata a fost supusă mai multor examinări dar nu s-a constata că ar fi înghiţit ceva. Medicii au descoperit, însă, că fetiţa avea o amigdală extrem de inflamată, mărită foarte rău. După o noapte de tratament în spital acum e acasă.

„Cine nu are copii nu înțelege! Ce am simțit atunci n-am mai simțit niciodată, nici când am fost înșelată, nici când m-am despărțit, nici când am pierdut bani. Am țipat, am răgnit să deschidă ușile! Când am ajuns, mama era albă ca varul și tremura. Am plâns amândoi (ea și soțul ei, n.r.). În șapte minute am simțit că îmi trece toată viața prin fața ochilor”, a povestit Andreea Bălan.

Clara are șapte luni, iar la naşterea ei Andreea Bălan a făcut embolie şi stop cardio respirator. Artista a fost operată de patru ori pentru că nu reuşeau să-i scoată definitiv lichidul din abdomen.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img