joi, 18 aprilie, 2024

Andreea Bălan are un nou iubit și nu-l ascunde! Cum au fost surprinși cei doi

Distribuie:

Publicat:

Este oficial: Andreea Bălan are un nou iubit, după ce s-a despărțit de Tiberiu Argint! Dacă până acum a evitat să confirme că se află într-o nouă relație, Andreea Bălan a fost surprinsă recent împreună cu noul său iubit, într-o noapte de distracție, pe Nordului.

Veselă, elegantă și vizibil îndrăgostită, Andreea Bălan nu a dat drumul mâinii noului său iubit! În timp ce Tiberiu Argint a fost surprins, în weekend, la o cafenea din Dorobanți cu o tânără copia fidelă a Andreei Bălan, semn că respectă același tipar, cântăreața s-a orientat spre alt gen de bărbat.

Cum a fost suprinsă Andreea Bălan cu noul iubit

Brunet, aparent mai tânăr decât ea, noul iubit al Andreei Bălan pare că împărtășește și el sentimentele cântăreței. Cei doi au fost surprinși pe Nordului, ținându-se de mână și sorbindu-se din priviri, semn că dragostea plutește în aer.

Distracția celor doi amorezi durează aproape de ora 2, după care, la ieșire, mai oferă încă o dovadă a faptului că sunt împreună. Ies ținându-se de mână din restaurant, fără să le pese de nimeni și nimic.

Însă atunci când ajung pe alee, lângă lac, își dau drumul la mână și merg umăr lângă umăr, potrivit Cancan.ro.

Fotografiile cu Andreea Bălan și noul iubit pot fi văzute aici, pe site-ul cancan.ro.

Ce spunea Andreea Bălan despre un nou iubit, acum puțin timp

Relația pare să fie una la început, deși Andreea Bălan lăsa de înțeles încă din martie că este îndrăgostită din nou.

„Sunt mult mai înțeleaptă, mult mai așezată, mai calmă și știu exact ceea ce îmi doresc din toate punctele de vedere, atât în carieră, cât și în plan personal. 

Iubesc, sunt iubită, am o familie extraordinară, am mulți prieteni care mă iubesc, mă susțin, sunt aproape de mine.

Mă bucur foarte mult de prezent, am învățat să trăiesc de prezent, deoarece de multe ori trăiam în viitor și îmi proiectam și nu trăiam prezentul', spunea Andreea Bălan acum două luni.

Ce a atras-o pe Andreea Bălan la Tiberiu Argint, ultimul său iubit oficial

Andreea Bălan și Tiberiu Argint aveau numeroase pasiuni comune. 

„Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niociun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie.

Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei', au declarat prietenii blondinei pe vremea când cei doi formau un cuplu.

„Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult', au mai spus sursele. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img