marți, 16 aprilie, 2024

Andreea Balan a facut un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana

Distribuie:

Publicat:

Vesti triste de la spitalul unde a nascut Andreea Balan! Artista a suferit un stop cardio-respirator chiar in timpul operatiei de cezariana in urma careia a fost adusa pe lume fiica ei. George Burcea a facut declaratii emotionante despre sotia lui si a dezvaluit cum se simte aceasta.

Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana
In aceasta noapte, cu putin timp inainte de ora 22:00 s-au confirmat zvonurile infioratoare potrivit carora Andreea Balan a facut un stop cardio-respirator. Anuntul oficial a venit chiar de la sotul artistei. George Burcea a spus ca, din pacate, partenera sa de viata a trecut prin clipe grele in sala de nasteri. In urma eforturilor medicilor, cantareata si-a revenit si, din fericire, atat ea, cat si bebelusa sa sunt bine.

“In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment, ea este stabila, iar echipa medicala, care s-a comportat ireprosabil, este alaturi de noi. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3,2 kg. Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei. Va multumesc, George Burcea”, a declarat George Burcea in aceasta seara, titreaza spynews.ro.

Andreea Balan, emotionata inainte de nasterea celei de-a doua fetite
“Vai, ce frumos e impodobit, ce frumos!”, a spus Andreea Balan intr-o filmare postata pe Instagram Stories cu cateva ore inainte sa devina din nou mamica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img