miercuri, 24 aprilie, 2024

Andreea Balan, apel disperat la ora 4:13 dimineata! E grav bolnav

Distribuie:

Publicat:

Inaintea de ivirea zorilor acestei dimineti, mai exact la ora 4:13, Andreea Balan a lansat un apel disperat pe o retea de socializare! Cu lacrimi in ochi, artista a dezvaluit ca cineva este grav bolnav si are nevoie de ajutorul oamenilor cu inima mare.

Andreea Balan, apel la ora 4:13 dimineata pentru salvarea unui bebelus

Azi-noapte, Andreea Balan a aflat povestea impresionanta a unui nou-nascut… Adon Emanuel Ilie a avut probleme inca dinainte de a veni pe lume. Pe cand mama lui era insarcinata in 19 saptamani cu el, i s-au rupt membranele si a pierdut tot lichidul amniotic de la bebelus. Ea fost internata in Brasov la maternitate, dar toti doctorii i-au spus ca nu mai este nicio sansa pentru micutul ei si ca trebuie sa avorteze pentru ca riscurile erau foarte mari pentru ea. Dar tanara nu nu luat nicio clipa aceasta varianta in calcul. Aproape trei zile, bebelusul a trait fara lichid deloc, iar medicii se temeau ca va muri din clipa in clipa.

Ulterior, mama lui Adon a ajuns in grija celui mai bun medic din Romania care face operatii intrauterine si a primit-o la o clinica privata din Bucuresti, unde i-a introdus lichid si s-a incercat o lipire partiala de membrane. Din pacate, acestea s-au fisurat din nou si a inceput sa piarda lichid si sange. Doar un miracol divin a facut ca Adon sa mai traiasca. El s-a nascut la 26 de saptamani si 5 zile, avand o greutate de 940gr, relateaza salveazaoinima.ro.

Dupa nastere, bebelusul a fost dus de urgenta la terapie intensiva, intubat si conectat la aparate ca sa il ajute sa respire si sa functioneze inimioara. Plamanii erau slabi dezvoltati si nu puteau face fata si a facut un soc respirator. In prezent, starea lui e mai stabila, dar este nevoie sa ii injecteze o substanta (SURFACTANT) pentru a ii mentine plamanii deschisi. Creierul este si el slab dezvoltat din cauza varstei la care s-a nascut, insa nu sunt semne de hemoragie desi doctorii spun ca riscurile sunt mari. A mai fost necesara o prima transfuzie de sange pentru ca avea anemie.

Costurile spitalizarii pentru Adon sunt foarte mari, pornesc de la 1650 lei/zi la care se adauga toate analizele si substantele administrate precum si toate controalele efectuate, costul pentru prima zi a fost de 5600 lei. Familia si apropiatii au cerut ajutorul tuturor oamenilor, iar strigatul lor de ajutor pentru salvarea micutului lor print a ajuns si la Andreea Balan, care a distribuit povestea emotionanta si a scris pe Facebook urmatorul mesaj: “Adon are nevoie de noi Urgent!”, dupa cum puteti vedea in galeria foto a articolului.
Se pot face donatii pentru Adon Emanuel Ilie

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati numele de familie (Ilie) al copilului pentru care faceti donatia!

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img