vineri, 29 martie, 2024

Andreea Balan, marturisiri despre viata sa amoroasa dupa despartirea de George Burcea

Distribuie:

Publicat:

Andreea Bălan a vorbit de curând despre viața sa amoroasă după despărțirea de George Burcea. Pe filmarea făcută publică, artista a dezvăluit ce face când fostul soț vine în vizită la fetițe. În perioada stării de urgență, actorul a avut o perioadă destul de lungă în care nu le-a putut vedea față în față pe Clara și Ella.

Andreea Bălan, mărturisiri despre viața sa amoroasă după despărțirea de George Burcea

S-au scurs deja patru luni de la despărțirea de George Burcea, iar Andreea Bălan încă asimilează toate schimbările odată cu producerea rupturii de fostul partener de viață… Oficial, ei sunt încă soț și soție. Cântăreața este convinsă că nu se mai poate face nimic ca să se întoarcă de pe acest drum și a subliniat pe un ton apăsat că nu își caută un nou iubit. Cu toate acestea, artista crede încă în iubire și simte că, la momentul potrivit, va apărea bărbatul potrivit pentru ea. În prezent, întreaga sa atenție este canalizată pe comorile sale: Ella și Clara.

“(…). Nu caut un nou iubit și nu trebuie să căutăm un nou iubit. Nu trebuie să căutăm, ci trebuie să vindecăm întâi, dacă avem de vindecat anumite probleme sau suferințe. Nu trebuie să ne punem piedici și să credem că dacă am avut un eșec în dragoste, sau două, sau trei, nu înseamnă că nu vom reuși în dragoste, că nu vom iubi din nou sau nu o să mai fim iubite.

Eu cred în dragoste, cred că voi mai fi iubită și că voi mai iubi, dar nu este un scop. Trebuie să fii fericit cu tine însuți, nu trebuie ca fericirea să ți-o dea un bărbat. (…) Sunt foarte bine acum, fără un partener, nu îmi doresc acum un partener, important e să am grijă de fetițe, să fie bine, fericite și să treacă peste această perioadă de tranziție”, a spus vedeta în cel mai nou vlog, pe care îl puteți vedea integral în clipul de mai jos..

Andreea Bălan: “Când vine tati, mă bucur și eu de timpul meu, cu mine”

În timpul dezvăluirilor, artista a spus cum decurg zilele în care fostul partener vine acasă la ea, unde fetițele lor au rămas. Andreea Bălan este ajutată în creșterea și educarea Ellei și a Clarei de mama sa și o bonă.

“Au trecut aproape 4 luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă pe fetițe… Ela, un copil la trei ani, nu prea înțelege, nu știe ce înseamnă un divorț sau o supărare, tati lucrează… De aceea este foarte important pentru mine să le ofer anumite activități, să le ajut să treacă mai ușor peste această perioadă de tranziție și, atunci când vine tati, să aibă timpul lor cu tati.

Când vine tati, mă bucur și eu de timpul meu, cu mine și cred că așa fac foarte multe mame care sunt full-time. Ei bine, trecând patru luni, nu se mai poate rezolva și nu se mai poate repara nimic și nu cred că vom mai putea să fim ca înainte, ca și familie. Acum este important ca fiecare să își îndeplinească rolul, eu de mamă și el, cât se poate, de tată”, a mai afirmat fosta parteneră de viață a lui George Burcea.

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img