sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Andreea Balan, melodie pentru fostul sot! Ce ii transmite artista lui George Burcea: ”Nu mai doare!”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Bălan și Georgea Burcea au ales să pună capăt căsniciei, în urmă cu ceva timp. De atunci, cei doi au luat-o pe căi diferite, iar Andreea și-a refăcut de curând viața. De la câteva luni de la despărțire, vedeta îi transmite acestuia un mesaj cu subînțeles, deși l-a blocat pe toate rețelele sociale. 

”Nu mai doare”, piesa nouă a Andreei

Artista a lansat o melodie nouă, intitulată ”Nu mai doare”. Andreea și-a pus toate sentimentele în această piesă și povestește cu lux de amănunte despre mariajul lor. Deși fanii se așteptau la o împăcare, Andreea nu are niciun gând. Ba mai mult, aceasta și-a refăcut viața cu Tiberiu Argint, dovadă fiind ieșirile lor surprinse de papparazzi. 

Andreea Bălan a vorbit despre semnificația piesei și despre faptul că se simte o femeie puternică și că întotdeauna va merge mai departe.

”Întotdeauna mi-am dorit să ies din zona de confort și să încerc să mă autodepășesc, să trec peste orice obstacol, să fac lucruri deosebite și să surprind. 'Nu mai doare; reprezintă un alter ego, o parte din mine care se simte mai puternică după experiențele avute și pregătită să meargă mai departe.", a spus cântăreața.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img