sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Andreea Balan, plina de vanatai. A rabufnit duminica dimineata la ora 10:16: „Aceasta este o poza facuta la cateva ore dupa ce mi-am revenit din stopul cardio-respirator”

Distribuie:

Publicat:

Rautatile care s-au spus despre Andreea Balan dupa ce a facut stop cardio-respirator au facut-o pe proaspata mamica sa ia atitudine! Cantareata a rabufnit in aceasta dimineata pe o retea de socializare, unde a postat un mesaj acid la ora 10:16. Apropiatii si fanii i-au scris imediat atat mesaje publice, cat si private.

Andreea Balan, mesaj transant pentru cei care au spus ca nu ar fi patit nimic grav, de fapt

In randurile asternute in urma cu putin timp, Andreea Balan a marturisit ca nu i-a fost deloc usor sa ofere acel interviu in cadrul emisiunii prezentata de Dan Capatos si ca este dezamagita de cei care au afirmat ca drama prin care a trait ar fi, de fapt, “o facatura”.

“Aceasta este o poza facuta la cateva ore dupa ce mi-am revenit din stopul cardio-respirator si, totodata, e cu putin timp inainte sa dau interviu la XNS (Antena 1 cf. ctr de 7 ani). Nu mi-a fost usor deloc sa stau asa cu gura pana la urechi si pe canapea, dar, intodeauna, am fost foarte puternica si indiferent de ce a fost in sufletul meu sau de ce dureri fizice am avut, eu am zambit si am mers inainte.

Dar, din pacate, traim intr-o tara in care, drama are mai mult succes si daca nu plangi pe la tv si nu te vaiti, inseamna ca nu ai patit nimic si e totul o facatura.

De-a lungul vietii, am trecut prin multe drame, dar atat timp cat am putut sa zambesc amar si sa nu-mi arat durerea, am facut-o si am mers cu capul sus mai departe.

Cei care au lasat comentarii mai putin placute, ar trebui sa invete din asta… si sa stiti ca noi, astia de pe la tv, avem o inima totusi, ca d-aia se mai opreste din cand in cand…

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img