vineri, 19 aprilie, 2024

Andreea Balan s-a pozat in lenjerie intima la o saptamana dupa nastere

Distribuie:

Publicat:

Andreea Balan si-a revenit spectaculos dupa ce doar in urma cu o saptamana a nascut o fetita perfect sanatoasa. Artista a stat mai multe zile la maternitatea privata unde a adus-o pe lume pe fetita ei, Ella, iar la finele saptamanii trecute a ajuns acasa. Solista le-a oferit fanilor o imagine de infarct. Proaspat iesita din dus, artista s-a pozat intr-un body negru extrem de sexy care i-a “modelat” o siluetaperfecta.
 
Andreea Balan afiseaza o forma fizica de invidiat la scurt timp dupa ce a nascut. Cantareata a avut curaj sa le arate fanilor silueta ei de proaspatamamica, iar acestia au ramas uimiti. Burtica a disparut aproape complet, iarkilogramele acumulate in timpul sarcinii nici nu se mai vad! Artista s-a fotografiat intr-un body de culoare neagra si a publicat imaginea pe Facebook, spre deliciul fanilor de pe reteaua de socializare. Fanii s-au grabit sa o felicite, spunandu-i cat de bine arata si cat de mult s-a schimbat dupa ce a devenit mamica, dar nu a scapat nici de critici.

„A mommy Look arata cu totul altfel draga Andreea crede-ma, parul zbarlit in toate partile, cearcane, pe jumate adormita si foarte putina energie, dar fericita pentru ca fetita mea de exemplu e mancata, odihnita, fericita si se joaca, pe cand mami mai are o gramada de treaba de facut in casa”, i-a scris o admiratoare artistei. Raspunsul Andreei nu a intarziat sa apara: “Probabil, cu cearcane si parul zbarlit daca esti singura si fara ajutor deloc. Dar sa nu uitam ca un bebelus abia nascut doarme 15-17 ore pe zi, timp in care tu poti sa faci treburi casnice sau sa ai grija de tine. Si da, poti sa arati bine dupa nastere (daca nu ai luat multe kilograme), sa ai copilul mancat si odihnit, treburile casnice facute, o cariera si facturile platite”, a fost replica solistei.

Andreea Balan se iubeste cu actorul George Burcea, iar duminica trecuta ( 9 octombrie) ea s-a internat la o maternitate privata unde a adus-o pe lume prin operatie cezariana pe micuta Ella. Solista primeste ajutor din partea mamei ei, care s-a pensionat special pentru a avea grija de nepotica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img